metalshow

Lansarea Campaniei EU-RO Caravana

Consiliul Tineretului din România şi Biroul de Informare al Parlamentului European în România vă invită să participaţi la Conferinţa de lansare a Campaniei EU-RO Caravana, în data de 15 octombrie 2007, orele 17.00, în Aula Bibliotecii Centrale Universitare (Calea Victoriei nr. 88 colţ cu strada Boteanu nr. 1).

Lansarea campaniei se va desfăşura în prezenţa d-lui Hans Gert Pöttering, Preşedintele Parlamentului European. Vor mai participa reprezentanţii principalilor parteneri ai proiectului: domnul Bogdan Olteanu, Preşedintele Camerei Deputaţilor, domnul Cristian Adomniţei, Ministrul Educaţiei, Cercetării şi Tineretului şi domnul Karoly Borbely, Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Tineret. Vor participa, de asemenea, personalităţi din societatea civilă, din viaţa politică şi din mediul universitar, precum şi studenţi din centrul universitar Bucureşti. EU-RO Caravana este un proiect naţional de informare şi mobilizare a tinerilor cu privire la exercitarea unui vot responsabil la alegerile pentru Parlamentul European din data de 25 noiembrie 2007. Caravana se desfăşoară în perioada 15 octombrie – 22 noiembrie 2007, în 16 oraşe din România, combinând evenimentele în aer liber cu seminarele de informare şi dezbatere despre activitatea Parlamentului European şi a deputaţilor europeni, precum şi despre importanţa alegerilor europene.
Persoane de contact:
Consiliul Tineretului din România       
Oana Donca                   
Tel: 0740.120.682               
E-mail: oana.donca @ gmail.com           

Biroul de Informare al Parlamentului European
Raluca Viviana Huluban
Tel: 021.305.79.86
E-mail: viviana.huluban @ europarl.europa.eu

Consiliul Tineretului din România este organizaţia neguvernamentală de tineret ce reuneşte majoritatea organizaţiilor de tineret din România. Principalul scop al CTR – ului este stimularea participării tinerilor la viaţa politică, socială, economică şi culturală a României. Consiliul Tineretului din România s-a înfiinţat în anul 1998 şi este membru observator al Forumului Tineretului European.

Bucuresti, 11.10.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *