free download 78 travel guides written by experts

Tempo Advertising sustine lansarea albumului “Loving Romania”

Tempo Advertising creeaza marci si sustine munca artistilor talentati romani, care au in spate si un tel social.

Agentia crede cu tarie ca pentru a obtine de la sociatatea romaneasca ceea ce ne dorim atat de mult, a venti timpul sa identificam oameni care prin munca si faptele lor sunt exemple demne de urmat.
 
Ultimul exemplu al implicarii agentiei in viata artistica si caritabila este sustinerea ultimului proiect semnat Mugur Varzariu, un carte unica in peisajul artistic romanesc, care imbina fotografia documentara de la tara cu scoaterea in fata a unor retete culinare traditionale din plaiul mioritic.


“Mugur Varzariu este un renumit fotograf documentarist care surprinde cu emotie in imaginile sale realitatea vietii celor mai vulnerabili dintre semenii nostri. Prin munca sa necontenita, doar cu ajutorul ideilor si al unui aparat de fotografiat, Mugur incearca, cu viziune si emotie, sa transmita catre toti romanii, si nu numai, un mesaj de nediscriminare si toleranta. Prin puterea exemplului, Mugur este avocat al schimbarii, un model de urmat de catre toti cei ce isi doresc ca, prin propriile fapte sa transforme in bine lumea in care traim,”a declarat Corina Grigoriu, Managing Director Tempo Advertising.
 
Munca lui de artist fotograf din ultimii trei ani acopera subiecte delicate in societatea romaneasca, precum saracia si intoleranta. De unul singur, de cele mai multe ori ca voluntar, pentru Mugur nu exista satisfactie mai mare decat aceea de a veni in ajutorul celor vulnerabili, marginalizati, discriminati. Datorita eforturilor sale neobosite, multe comunitati vulnerabile din diverse colturi ale tarii au inca un acoperis deasupra capului.
Tempo Advertising este alaturi de Mugur si il sustine in lansarea albumului “Loving Romania”, album care reprezinta o calatorie vizuala si surprinde esenta traditionala si autentica a Romaniei pe trei dimensiuni definitorii: oameni, locuri si mancare. Este o colectie despre oameni, locuri impresionante, obiceiuri si micile bucurii ale vietii.

Pe langa evenimentul de lansare, Tempo Advertising sustine proiectul “Loving Romania” prin sponsorizarea lui si relansarea site-ului artistului social Mugur Varzariu.
Nu este pentru prima data cand agentia sustine proiecte frumoase, realizate de artisti romani, si de care se simte apropiata. In receptia Tempo Advertising se regaseste un minunat brad de Craciun realizat de Ioana Ciolacu, in scopuri caritabile si adjudecat de agentie in cadrul unei licitatii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *