free download 78 travel guides written by experts

Lansarea albumului anversar “Teatrul Mic. 50 de ani”

Duminică, 22 decembrie, ora 18:00, la Teatrul Mic are loc o seară de Gală – Lansarea albumului aniversar „Teatrul Mic. 50 de ani”. La data în care împlinim 49 de ani, demarăm seria de evenimente dedicate celor 50 de ani pe care Teatrul Mic îi va sărbători în anul 2014.

Ce înseamnă 50 de ani la scara istoriei? Jumătate de secol. Suficient pentru a fi luat în seamă, prea puţin pentru a conta definitiv. Cât o clipire de pleoape. O filă. O notă de subsol.

Ce înseamnă 50 de ani în viaţa unui om? Maturitatea. Punctul culminant al existenţei, când experienţa şi tinereţea încep să îşi schimbe locul în jocul proporţiilor. Timpul privitului în urmă şi vremea aşezării.

Ce înseamnă 50 de ani pentru Teatrul Mic? O viaţă care a făcut istorie.

„Teatrul Mic. 50 de ani” este felul nostru de a păstra în amintire viaţa în artă a unui teatru. Între copertele acestui album am găsit loc pentru a strânge împreună urmele emoţiei, ecoul aplauzelor şi un colţ din Bucuria de a exista în Teatru. Din dosare vechi, paginile îngălbenite ne spun povestea Teatrului Mic. Fotografiile document reînvie amintirea marilor succese aducând nostalgie şi lacrimi în ochii celor care povestesc cald despre spectacole, roluri, colegi, speranţe împlinite sau aşteptări de-o viaţă.

În această seară de iarnă, cadoul nostru de Crăciun este o întâlnire de suflet cu cei care au scris rând cu rând istoria de 50 de ani a Teatrului Mic. Suntem onoraţi să vă invităm alături de noi la acest eveniment care stă sub semnul amintirilor şi al dragostei de teatru.

Bucuresti, 16.12.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *