Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Lansare Youth HUB / 10 Decembrie 2015

YouthHUB, iniţiat de Forumul Tinerilor din România, reprezintă locul de întâlnire al entuziasmului şi tinereţii, al energiei de început de drum, al tinerilor de business. Din dorinţa de a pune baze solide comunităţii de antreprenori români, construim YouthHUB, ce contribuie la promovarea şi sprijinirea tinerilor care doresc să facă din afacerea lor un proiect de succes.

YouthHUB oferă pe de-o parte resursele, spaţiul şi contextul necesar desfăşurării activităţii acestora, iar pe de altă parte accesul la comunitatea de antreprenori şi consultanţă pe cele mai importante paliere necesare unui tânăr antreprenor (financiar, juridic, surse de finanţare, PR & marketing). Sprijinul oferit prin platforma YouthHUB devine astfel unul important şi relevant pentru cei care vor să demareze sau să îşi consolideze propria afacere.

Evenimentul de lansare va reuni antreprenori, freelanceri şi practicieni din organizaţii şi comunităţi, în cadrul unei sesiuni de networking de calitate. Evenimentul se va desfăşura în spaţiul proaspăt amenajat al YouthHUB, după următorul program:
PROGRAM
Primirea invitaţilor – 18:30
Deschiderea serii – 19:00
Prezentarea Youth HUB – 19:30
Wine Networking – 19:45

Evenimentul va avea loc pe 10 Decembrie 2015, începând cu ora 18:30
Str. Ion Neculce, nr. 74, Corp B, etaj 2, sector 1, Bucureşti
Detalii: evenimente@youthhub.ro
www.youthhhub.ro

Bucuresti, 10.12.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *