free download 78 travel guides written by experts

Lansare Vreau sa simt Praga

RadioLynx.ro si TRAVKA va invita vineri, 26 octombrie, ora 21.30, la concertul de lansare al albumului Vreau sa simt Praga , care va avea loc in club FABRICA din strada 11 iunie nr. 50.

Membrii TRAVKA au hotarat sa nu vanda acest album, ci sa-l posteze pe internet, chiar in ziua lansarii (26 octombrie). Fanii trupei de rock alternativ au posibilitatea de a downloada gratuit toate cele 11 piese, daca acceseaza site-ul RadioLynx.ro, partener media strategic al evenimentului. Vreau sa fiu mai bun… sa nu ma mai ascund dupa degete si sa iubesc mai mult chiar daca fericirea asta a noastra nu se reduce pana la urma decat la zeci, sute si mii de secunde foarte puternice. Vreau sa respir mai mult, mai adanc, mai curat. Vreau sa vad Africa, Asia, America, Australia si la sfarsit sa ajung si pe la Polul Nord, poate mai prind vreun urs alb in viata.

Vreau sa simt Romania cu tot ce are ea mai bun… cu vreo trei milioane de oameni care inca mai vorbesc frumos si nu s-au uitat pe ei. Vreau ca macar o zi sa nu mai circule nici o masina prin Bucuresti. Vreau sa nu mai simt ca stau intr-o gara. Vreau sa invat, vreau sa cunosc, vreau sa-i fac pe cei de langa mine sa zambeasca, pentru ca daca vreau pot sa fac asta.

Vreau sa vreau mai mult. Vreau sa nu mi se para ca vreau prea mult, pentru ca vreau totul. Vreau sa zbor. Vreau sa am timp de vise. Vreau sa fiu in orice clipa unde vreau eu. Vreau sa fiu mai destept.

Vreau sa spun nu cand simt. Vreau sa spun da cand trebuie. Cand trebuie? Cand VREAU CU ADEVARAT!

Vreau sa nu mai fiu controlat, inseriat, incadrat…Vreau mai mult. Vreau ca totul sa fie mai mult decat posibil…Vreau imposibilul! Vreau sa fiu CEEA CE SUNT…

Vreau sa cant. Vreau Travka. Vreau o tigara… Pfuu… Vreau sa ma las de fumat…

Bucuresti, 25.10.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *