Real Estate & Construction Forum

Lansare TFB #6

În acest ultim număr din banda desenată TFB Amatheus, întors pe Pământ, nu prea știe ce-i adevărat și ce nu, însă gustul pentru poveștile cu zâne nu i-a pierit. Alungat de oameni și hulit pentru născocirile sale, prințul nostru încă mai speră să-și revadă o ultimă oară castelul.

Însă, chiar dacă acesta este ultimul episod din colecția TFB, urmează și alte povești din lumea Zinei și a lui Amatheus, precum și un album de colecție TFB. Cum se termină povestea lui Făt-Frumos și ce urmează pentru fanii TFB, aflați în numărul 6!


Inspirat de unul dintre cele mai frumoase basme românești, scenariul benzii desenate “Tinerețe fără bătrânețe” este semnat de scriitorul Marian Coman, care, împreună cu editorul Mihai Ionașcu, dezvoltă un univers postapocaliptic original. Lumea imaginată de cei doi prinde viață prin desenul lui Bogdan Chelaru, în vreme ce culoarea îi aparține artistului plastic spaniol Daniel Rosa Duran.

TFB este al doilea titlu periodic al Editurii HAC!BD, la fel ca revista “Harap Alb continuă…”(HAC!), apare într-un format de 185×264 mm, o dată la 2 luni, la prețul de 6,9 lei. Începând din 15 martie 2016, numărul 6 al revistei este disponibil la centrele de presă din toată țara și poate fi comandat, alături de alte benzi desenate românești, de pe www.supererou.ro.

Mai multe detalii pe pagina de facebook a editurii HAC!BD, unde comunitatatea iubitorilor de  benzi desenate depășeste deja 143 000.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *