free download 78 travel guides written by experts

Lansare site www.biroticasipapetarieonline.ro

Oricine poate vizita nou lansatul site www.biroticasipapetarieonline.ro. Webvertise Web design a reusit astfel sa incheie un nou proiect de lansare a unor site-uri.

Cu ce se ocupa compania? Blue Office Expert se ocupa cu importul, productia si distributia de articole si accesorii de birotica si papetarie. In plus, compania ofera si consultanta si solutii la necesarul de birotica si papetarie solicitat.

Care este garantia oferita? Blue Office Expert testeaza si verifica produsele pe comercializate pentru ca clientii sa nu intampine dificultati in folosirea lor. Este inca o incercare de a oferi servicii excelente.

Ce gasiti pe site? Principalele categorii de produse promovate de companie sunt: Articole pentru organizare si arhivare, Sisteme de afisare si prezentare, Articole de birou, Accesorii pentru computer, Tehnica de birou, Instrumente de scris si corectare, Caiete, blocnotesuri si agende, Medii magnetice de stocare, Hartie si plicuri, Consumabile pentru imprimante, faxuri si copiatoare.

Ce altceva ofera compania? Compania ofera in plus si urmatoarele servicii: Tiparituri – carti de vizita, foi cu antet, plicuri personalizate, flyer-e, leaflet-uri, planner-e, tipar digital, legatorie rapida, DTP, fotocopiere alb-negru si color, Promotionale – pixuri, brichete, brelocuri, memoclip, notes-uri speciale, calendare, articole din piele naturala, trofee, mouse pad personalizat, sepci, tricouri, Inscriptionari – gravura mecanica, gravura laser, serigrafie, tampografie, timbru sec, transfer termic, etichete volumetrice si etichete metalice.

Cum simt vizitatorii ca au castigat timpul de pe urma navigarii pe site? Cea mai mare plus-valoare adusa pentru vizitatorii www.biroticasipapetarieonline.ro este interactivitatea. Compania de web design si optimizare pentru motoarele de cautare Webvertise a realizat pentru clientul sau optiunea de newsletter, evidentiata pe site. Clientii pot vedea pe site si care sunt produsele de top si pot imediat sa le comande. Desigur, site-ul prezinta si o functie moderna de cautare. Clientii isi pot face cont pe site, pentru a fi inregistrati ca si membri ai site-ului.

Bucuresti, 27.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *