metalshow

Lansare Showroom Scorpion Galati

{mosimage}SCORPION, unicul distribuitor Volkswagen si Audi pe judetele Vrancea, Buzau, Galati si Braila, a inaugurat joi, 25 octombrie 2007, noul showroom Volkswagen, situat pe str Brailei, nr. 269, la iesirea din Galati catre Tecuci, in zona Tirighina.
   
Investitia se ridica la cinci milioane de euro si se intinde pe o suprafata de 2 hectare. Showroom-ul Volkswagen cumuleaza  860 de metri patrati iar service-ul Volkswagen & Audi 2.800 metri patrati. In timp de cateva luni va fi inaugurat si showroom-ul Audi. Lansarea a fost una grandioasa la care au participat peste 500 de invitati: clienti, oficialitati locale, autoritati, reprezentanti ai importatorului Porsche Romania, etc.
   
Invitatul special al serii a fost francezul Jerome Murrat care a avut o reprezentatie de exceptie: moment artistic ce imbina  teatrul, mima, gestica, muzica, iluzionismul si magia.

Seara a fost animata de un foc de artificii superb care a luminat cerul Galatiului minute bune si a incantat audienta; cocktailurile invitatior au fost preparate de catre o echipa de 4 bartenderi profesionisti iar atmosfera intregii seri a fost intretinuta de  saxofonistul Toni Ceb si de catre un vituoz pianist acompaniet la flaut de propriul fiu.

Bucuresti, 26.10.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *