metalshow

Lansare PREMIO Office Furniture

O nouă definiţie a luxului la birou prin PREMIO Office Furniture
Ofertă completă şi integrată de mobilier de birou de lux, în premieră în România

Primul magazin de mobilier de birou de lux din România, Premio, va fi inaugurat oficial astăzi în urma unei investiţii de 200.000 de euro a Grupului Mobexpert. Marca Premio a fost creată în urma detaşării şi extinderii unei ramuri a ofertei Mobexpert Office, cea de mobilier high-end pentru birou, şi a conturării acesteia într-un concept integrat.

Noul concept de magazin, Premio, este un showroom de 400 de metri pătraţi, amplasat în una din zonele premium ale Bucureştiului, America House din Piaţa Victoriei, şi reprezintă o premieră în România.

„Odată cu creşterea pieţei şi apariţia unei categorii de clienţi potenţiali pentru mobilier de birou de lux, am sesizat potenţialul dezvoltării unei oferte care să vină în întâmpinarea acestora. În condiţiile în care piaţa de profil din România nu are o ofertă coerentă şi închegată pentru această categorie, am creat un concept şi o ofertă integrată de mobilier de birou pentru clienţii cu un stil de viaţă luxos.” a declarat Bogdan Staicu, reprezentant al Premio, divizia de mobilier de birou de lux a Grupului Mobexpert.  

Showroom-ul Premio oferă linii complete importate de la nume consacrate din domeniu, trendsetteri internaţionali din industria de mobilier de birou de lux. În premieră absolută pe piaţa din România, iubitorii luxului pot achiziţiona ansambluri ale unor companii ca Vitra, Haworth sau I4Mariani. Prima marcă, Vitra, are o istorie de peste 50 de ani şi este recunoscută pentru inovaţia continuă în privinţa tehnologiei şi ergonomiei, creând modele care sunt apoi preluate de întreaga piaţă. Haworth este considerat unul dintre liderii mondiali în mobilier de birou şi interioare arhitecturale, având o reţea de 600 de dealeri în 120 de ţări. I4Mariani se foloseşte de cele mai recente tehnologii pe care le îmbină cu meşteşugul specific unei tradiţii de familie, pentru a crea piese din piele tapiţată care au ajuns un reper al luxului în toată lumea.

Cu prilejul deschiderii oficiale a noului magazin, a fost organizat, de asemenea, un seminar dedicat temelor de actualitate ale industriei de mobilier de birou high-end, la care au participat reprezentanţi ai Vitra, Howarth şi I4Mariani. Pe parcursul unei zile, aceştia au prezentat elementele de viziune şi filosofie care definesc evoluţiile din sector şi au iniţiat discuţii deschise cu arhitecţi, constructori şi designeri români despre tendinţele internaţionale în domeniu.

Bucuresti, 12.10.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *