free download 78 travel guides written by experts

Lansare: Hotpoint lanseaza o noua gama de masini de spalat rufe

cu cea mai mare performanta de spalare

Hotpoint inovează în spălatul rufelor și are grijă de sănătatea membrilor familiei tale prin programul special pentru rufe albe și prin acțiunea anti-alergică

Hotpoint lansează o nouă gamă de mașini de spălat rufe, care are grijă de sănătatea întregii familii prin acțiunea anti-alergică, ajută la curățarea impecabilă a rufelor albe și introduce un nou tipar de estetică. Performanța de spălare se bazează pe eficacitate, inteligență și stil.

Eficacitate.

Ciclul pentru spălarea rufelor albe acționează eficient atât pentru protejarea țesăturii cât şi în păstrarea albului iniţial, asigurând o performanţă de spălare excelentă. Astfel, pete greu de îndepărtat precum vinul roșu, ciocolata sau cărbunele vor fi îndepărtate păstrând calitatea țesăturii, iar senzația de nou durează mai mult timp.

În plus, programul de clătire a fost îmbunătățit prin folosirea unei cantități suplimentare de apă la ultima fază de spălare pentru diluarea și îndepărtarea facilă a resturilor de detergent şi murdărie din fibrele ţesăturii.

Inteligență.

Ciclul Antialergii asigură în mod automat menţinerea temperaturii la 60° pentru îndepărtarea alergenilor și utilizarea unei cantităţi mari de apă în faza de spălare pentru o mai bună dizolvare a detergentului.

Stil.

Designul îmbunătățit al noilor mașini de spălat Hotpoint introduce pe piață o interfață utilizator mai înaltă, de 13 cm. Astfel, se permite o vizibilitate mai bună pentru o programare mai clară. De asemenea, prin introducerea celui mai mare hublou de pe piață, 340 mm diametru intern, încărcarea și scoaterea rufelor din mașină devine mult mai ușoară.

Tehnologie ecologică. Deoarece grija pentru natură este una dintre cele mai importante preocupări ale momentului mașinile din noua gamă Hotpoint merg până la clasa de eficiență energetică A++. În plus, au program Stand by pentru a limita consumul atunci când uităm să scoatem rufele din mașină și cicluri eco de spălare pentru bumbac, sintetice și spălare rapidă. Îmbunățirea tehnologiei duce la o economie de energie de circa 30%.

“Noua gamă VP Classic vine în ajutorul consumatorilor prin anticiparea dorințelor lor. Programul special Antialergii este o necesitate în condițiile de față când 1 din 4 persoane din Europa suferă de alergii, iar detergenții nu mai conțin perborat și înălbitor care acționează ca dezinfectant, dar conțin parfumuri care pot fi iritante pentru piele. La nivel de design, cel mai mare hublou de pe piață permite încărcarea și descărcarea ușoară a rufelor” a declarat Rodica Stere, Marketing Manager Indesit pentru România.

Bucuresti, 05.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *