free download 78 travel guides written by experts

Lansare Dreamline Beauty Center

In data de 15 martie a avut loc lansarea oficiala a celui mai nou centru de intretinere si modelare corporala din Bucuresti, Dreamline Beauty Center, centru unde va astepta cele mai noi si performante aparate care va vor ajuta sa slabiti si sa va recapatati silueta.

Dreamline Beauty Center isi propune sa va ajute sa gasiti cele mai bune solutii pentru rezolvarea problemelor de natura estetica cu care va confruntati.

Tratamentele Dreamline se adreseaza femeilor care isi doresc o noua forma, atat fizica cat si psihica, si vin in intampinarea celor mai complexe nevoi ale fiecarui tip de piele. Tratamentele de remodelare corporala sunt personalizate in functie de nevoile fiecarei persoane si au ca scop obtinerea unui trup armonios si sanatos.

Una dintre cele mai intalnite probleme de estetica corporala este celulita. Nu putine sunt persoanele care au incercat prin diverse metode sa scape de aspectul neplacut de coaja de portocala, fara rezultate notabile insa.

Centrul nostru va ajuta sa rezolvati aceasta problema cu ajutorul aparatului Cellu M6, aparatul cu care se obtin rezultate uimitoare in tratarea tuturor tipurilor de celulita.

Metoda de tratament este recunosuta in intreaga lume de catre specialistii in domeniul medical, Cellu M6 devenind astfel punctul de referinta in tratarea celulitei.

Este un tratament neinvaziv, nu presupune introducerea in organism a unor substante chimice, si este recomandat tuturor categoriilor de varsta.
Cellu M6, va ajuta sa va remodelati silueta, sa pierdeti centimetrii in plus, sa va tonifiati si sa va imbunatatiti aspectul pielii si bineinteles sa va simtiti bine.
La centrul nostru va mai stau la dispozitie si alte aparate de ultima generatie, cu ajutorul carora veti obtine rezultatele pe care le doriti: aparate de electro-sono-stimulare, folosite pentru tonifierea musculaturii si pentru diminuarea depozitelor de grasime, aparate care folosesc razele infrarosii pentru a va ajuta sa slabiti localizat, in zonele in care dumneavoastra aveti nevoie.

Dreamline Beauty Center va mai ofera o gama foarte larga de impachetari anticelulita, de drenaj, relaxare, tonifiere facute cu produse de cea mai buna calitate, obtinute din ingrediente naturale: plante, alge marine, argile, saruri minerale, ape termale remineralizante, uleiuri esentiale.

Programele de tratament Dreamline sunt alcatuite impreuna cu terapeutii nostri, pentru fiecare persoana si tip de problema in parte, pentru a putea ajunge la rezultatele dorite in timp optim.

Tot ceea ce dumneavoastra aveti de facut este sa va relaxati si sa va lasati in grija terapeutilor nostri pentru ca Dreamline are grija de frumusetea dumneavoastra!
{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *