Kinodiseea

Lansare Discover Me

Primul Centru de Dezvoltare Personala a Copilului, din Bucuresti, s-a deschis saptamana trecuta.

Evenimentul a avut loc chiar la sediul “Discover Me” din Cotroceni si a reunit parinti insotiti de copiii lor, ce au testat impreuna cel mai modern spatiu de petrecere a timpului liber dupa scoala sau gradinita.

Discover Me este un concept unitar, care ii propune copilului o varietate de programe educative, recreative si psihologice, complexe si originale.

Printre invitati s-au numarat si Adina Buzatu care a venit cu fetita ei Sara, Bianca Poptean (MTV Stilissimo) cu baietelul ei Teo, caruia ii va sarbatori ziua de nastere la Discover Me. Claudiu Mirica, Constanta Burcila si colega sa Doina Ignat, (ambele medaliate cu aur la canotaj) insotite de copii lor, Daniela Ivanov (Euforia TV), Cristina Detrescu alaturi de fetita ei si alte  persoane din conducerea unor agentii de publicitate, acestia fiind cativa dintre cei prezenti la acest eveniment.

Specialistii Discover Me au facut invitatilor o incursiune in lumea minunata a copiilor. Surprizele s-au tinut lant iar copiii le-au gustat din plin.

Hair-styling, face paiting, teatru, distractie in aer liber, pictura, jocuri si jucarii, cinema pentru copii sunt doar o parte dintre dintre serviciile pe care le ofera Discover Me.

“Discover Me este o necesitate, pentru ca ne dorim sa ne creasca copiii sanatosi, frumosi, veseli, indepedenti, sa se poata realiza si afirma, sa poata face fata problemelor complexe ale unei societati din ce in ce mai exigente”, ne-a spus Milena Timofte, cea care a pus bazele acestui centru si pe care il manageriaza cu mare placere si daruire mai ales ca este si mama.

Centrul de Dezvoltare Personala a Copilului  Discover Me este o noua abordare a sistemului educational, originala si moderna care isi propune descoperirea, dezvoltarea, valorificarea la nivel superior a potentialului copilului.

Discover Me se adreseaza in egala masura si parintilor care vor fi ajutati sa-si descopere copiii, sa invete cum sa-i sprijine, cum sa-i apere, si cum sa-i iubeasca. 

Descoperiti impreuna cu DISCOVER ME ca un copil este o lume!
Discover Me  Str. Constantin Noica nr. 130
Tel.: 031.805.8077 Fax: 031.805.8076 Mobil: 0747 774 809
office@discover-me.ro    www.discover-me.ro

Bucuresti, 15.05.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *