free download 78 travel guides written by experts

Lansare de carte: „Psihoterapia online. Teorie și practică”

Editura Trei și Cărturești vă așteaptă online, joi, 9 iulie, ora 19.00, la evenimentul de lansare a cărții Psihoterapia online. Teorie și practică – coordonatorii volumului sunt Haim Weinberg și Arnon Rolnick.

Vor vorbi: Mara Priceputu, psihoterapeut integrativ
   Gabriela Hum, psihoterapeut și trainer
Victor Popescu, redactor Editura Trei

Întâlnirea va fi transmisă live pe paginile de Facebook Cărturești, Editura Trei și  Revista PSYCHOLOGIES.

Globalizarea și unele situații speciale, cum ar fi pandemia recentă, ne pun deseori în imposibilitatea de a desfășura ședințele de psihoterapie în prezență. În această carte autorii descriu aspectele teoretice și practice ale psihoterapiei individuale, de familie și de grup desfășurată „la distanță”, prin intermediul video-conferințelor, și explorează aspectele unice asociate cu această abordare a tratamentului, din ce în ce mai utilizată în prezent. Ei oferă practicienilor din domeniul sănătății mentale o prezentare a modului în care pot utiliza instrumentele online pentru a facilita intervenția psihologică, punând la dispoziție informații despre procesele specifice care apar în cazul psihoterapiei desfășurate în spațiul virtual, despre dinamica grupurilor online precum și despre responsabilitățile terapeutului și liderului de grup în cadrul ședințelor desfășurate online.

Psihoterapia online

Acest volum reprezintă un ghid valoros pentru psihologii, consilierii și psihoterapeuții de orice orientare care sunt interesați să ofere servicii online și să-și îmbunătățească practica psihoterapeutică sau de consiliere.

Haim Weinberg este psiholog și psihoterapeut de grup. A coordonat o colecție de cărți despre inconștientul social și a scris articole și volume dedicate grupurilor online.

Arnon Rolnick este psiholog clinician interesat de utilizarea tehnologiei în psihoterapie. Este supervizor în TCC și biofeedback și conduce o clinică în Tel-Aviv care integrează diferite abordări psihoterapeutice.

Psihoterapia online
Haim Weinberg, Arnon Rolnick
Nr. de pagini: 512
Preț: 65 ron
Traducere din engleză de Manuela Sofia Nicolae și Victor Popescu
Colecția: PSIHOLOGIE PSIHOTERAPIE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *