free download 78 travel guides written by experts

Lansare de carte la libraria Avant-Garde din Iasi: “Disputa din micul Paris” de Paula Lavric

Sambata, 25 octombrie, ora 15.00

Grupul Librarium si Editura Karth – imprint Herg Benet Publishers va invita sambata, 25 octombrie, de la ora 15, la libraria Avant-Garde (Str. Al. Lapusneanu, nr. 16, Iasi) la lansarea romanului Disputa din Micul Paris de Paula Lavric.

Alaturi de autoare, vor fi prezenti si vor discuta despre noua aparitie editoriala Alina Mardare si Paul Gorban, iar Andrei Maftei va sustine un scurt recital folk la chitara si voce.

Despre carte:
“Aceasta scriere a Paulei m-a scos din schema obisnuita a vietii. Ce poti face daca existenta nu se conformeaza planurilor tale? Eroina se simte captiva intr-o lume descreierata, insa viata ei este o trecere prin infern si ea stie ca exista si scaparea. Pari complet normala, i se spune la un moment dat. Dar de ce n-ar fi? In fapt, este mai sensibila si are o viata interioara infinit mai bogata decat a unor paiate ale caror cugetari de maxima valoare se reduc la Ma gandesc ca este naspa sa nu poti purta tocuri. Osciland intre atentia unuia sau a altuia, este un suflet chinuit, faptura nascuta din Albastrul ei, a carui intensitate este oscilanta; perfectiunea lui nu o gaseste complet nici in grija tatalui, nici in tandretea sotului, nici in micile atitudini de cochetarie specific feminina. Universul perfectiunii se reconstituie prin ochiul interior; desi limitata in actiuni, nu am fost niciodata limitata in imaginatie… Atentia ei, rasucita catre interior, descopera tot ceea ce fiecare cititor, prins de vartejul zilnic, uita: detaliul care asigura confortul cu sinele si aduce bucuria lucrurilor marunte sau, dimpotriva, alimenteaza constuctiv evolutia individului, generand conflictul cu sinele.” (Alina Mardare)


Bucuresti, 18.10.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *