Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Lansare de carte: „Învățăm împărtășind. Ghid de experiențe scrise de și pentru specialiștii L&D”

Editura Trei, Târgul de Cariere și Cărturești vă invită joi, 15 aprilie, ora 19.00 la evenimentul de lansare a cărții „Învățăm împărtășind” – Coordonator: Gabriela Hum
Vor vorbi: Călin Grigorovici, Răzvan Goga, Zamfira Stan, Mónika Pál și Gabriela Hum
Moderator: Victor Popescu
Evenimentul va putea fi urmărit live pe paginile de Facebook Cărturești, Târgul de Cariere și Editura Trei.

În anul 2020, odată cu venirea pandemiei, un grup de specialiști în învățare și dezvoltare au început să scrie o carte din experiența personală de training. Deși activează în companii diferite, cei 18 autori au concluzionat că procesele de învățare și dezvoltare, pentru a avea impact, au nevoie să respecte câteva reguli. De la analiza de nevoi la transferul în practică, trainingul este nu doar o intervenție unică, ci un proces ce necesită timp și energie.

Invatam impartasind

Pare contra-intuitiv să apară o carte despre trainingul la sală într-o perioadă în care majoritatea activităților noastre profesionale se desfășoară online. Însă ce s-a constatat în perioada aceasta este că regulile unui training de impact sunt aceleași, indiferent dacă el are loc online sau offline.

Așadar, Învățăm împărtășind este o carte despre training și regulile prin care procesele de învățare și dezvoltare ajung să fie eficiente. Cu alte cuvinte, ceea ce învățăm să nu rămână doar la nivel de cunoștințe, ci să se evidențieze în abilități și în schimbări la locul de muncă (și nu numai).

Coordonator: Gabriela Hum, ATU Consulting, este trainer, consultant și psiholog

Învățăm împărtășind
Coordonator Gabriela Hum
Nr. de pagini: 348
Preț: 49 ron
Coordonator Gabriela Hum
Colecția: PSIHOLOGIE PSIHOTERAPIE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *