free download 78 travel guides written by experts

Lansare Big Star in Romania

Big Star şi-a deschis oficial porţile în Liberty Center, joi, 13 noiembrie. Panglica inaugurală a fost tăiată de Marius Moga, alături de Bogdan Cervenschi, general manager al magazinului.

Petrecerea de lansare a continuat la Fiat 500 Cabaret, unde vedete precum Andreea Raicu, Valentina Pelinel şi Cristian Boureanu, Marius Moga şi Iulia Vântur au sărbătorit alături de Malvina şi Bogdan Cervenschi deschiderea noului magazin Big Star în România.

„Rafinament futuristic”

În noul magazin puteţi găsi colecţia toamnă-iarnă 2008, „Rafinament futuristic”, o combinaţie între formele futuriste şi elementele clasice ce definesc confortul hainelor casual, dar şi al celor cu croieli minimaliste.

În acest sezon, Big Star ne surprinde prin combinaţiile de ţesături, culori, dar mai ales prin mixul de stiluri. Vom putea alege jeanşi în nuanţe calde de bleu închis sau nuanţe reci, polare de albastru marin, precum şi haine al căror design este inspirat de ritualurile Africii.

Big Star propune o linie de jeans, haine şi accesorii atât pentru femei cât şi pentru bărbaţi. În această iarnă ne vom înfăşura din abundenţă în tricotaje şi ne vom bucura de bluzele căptuşite cu blăniţă sau lână, purtate sub jachete sau veste.
   
Urmând noile trenduri din acest sezon, Big Star prezintă două linii de îmbrăcăminte, super actuale: colecţia DISTORTED CHIC caracterizată prin rafinamentul influenţelor futuriste şi colecţia ARCTIC SAFARI, o linie de haine confortabile cu un design inedit, inspirat din natură.

Distorted Chic se adresează celor care îşi doresc să fie întotdeauna în tendinţe. În acest sezon, Big Star a ales formele simple şi elegante ca elemente principale pentru această colecţie, conturând un stil clasic şi formal, fără a compromite stilul urban specific brandului. Leitmotivul acestei linii sunt pictogramele futuristice în combinaţie cu modele clasice precum linii, şah sau romburi. Noile piese au forme mai îndrăzneţe, potrivit ultimele tendinţe în modă: hainele pentru bărbaţi sunt mai strâmte, iar cele pentru femei mai largi, fiind croite din ţesături şi tricotaje de cea mai bună calitate.

În colecţia Distorted Chic predomină culorile închise şi nuanţele terne, în principal negru şi gri, cu nuanţe de verde pentru hainele de bărbaţi şi puternice accente de mov pentru hainele de femei. Tricotajele şi ţesăturile au devenit mai rafinate şi futuriste, datorită îmbinării lor inedite de bumbac cu elastan şi tricotaje cu vâscoză pentru piesele de îmbrăcăminte feminină. Distorted Chic este o colecţie austeră, cu influenţe minimaliste atent selectate, o combinaţie reuşită între stilul urban, de stradă şi cel formal, elegant-casual.

Arctic Safari este a doua linie propusă de Big Star pentru sezonul de toamnă-iarnă 2009, destinată celor care adoptă stilul sport-casual. Colecţia este inspirată de peisajele polare, simbolizate prin paleta de nuanţe de gri, albastru şi navy blue care se întrepătrund cu tonuri calde de mov, verde deschis şi roşu, culorile ritualurilor africane. Arctic Safari este ca o aventură în zonele sub-polare ale planetei: designul aplicat şi finisajele din blană ale tricotajelor ne duc cu gândul la o călătorie safari sau la o expediţie la cercul polar.

Aşadar, în această iarnă, Big Star ne invită într-o călătorie imaginară în cele mai reci colţuri ale Pământului, la igloo-urile eschimosilor, dar şi în Africa, pe lângă elefanţii din Kenya.

Bucuresti, 14.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *