bucharest tech week 2021

Lansare Almanah Academia Catavencu

Miercuri 29 martie, ora 12:00, la sala Atelier a Teatrului National Bucuresti s-a lansat oficial  Almanahul Academia Catavencu numit pasnic “ Batai in Dialog – pricini de galceava la romani”.

Doru Buscu, redactor-sef al Academiei Catavencu a deschis evenimentul, vorbind despre conceptul Almanahului.

Sarcina de moderator a revenit lui Iulian Tanase, cel care a ajutat-o pe Doamna Maria ( celebra femeie de serviciu si onoruri a Academiei Catavencu ) sa citeasca cu aplomb de Oscaruri un text din care toata lumea a inteles ca Almanahul e destept si e de ras.

Campionul mondial de box profesionist Leonard Doroftei, asistat din tribuna de sotia sa, a supravegheat cu un ochi atent rundele din ring, pe post de arbitru judecator.

Exemplificarea temelor din Almanah, in direct pe ringul de box, a revenit in sarcina urmatoarelor perechi de combatanti : Liviu Mihaiu si Catalin Matei in “Inalti vs. Scunzi”; Florin Iaru si Mircea Toma in “Ardeleni vs. Regateni”; Alexandru Dutu si Simona Tache in “Betivi vs. Neveste”.

Leonard Doroftei, intr-o forma intelectuala de zile mari, a lansat o vorba cu adevarat memorabila : “ E timpul sa ne apucam de citit”.

Editia cu numarul 10 a Almanahului Academia Catavencu – “ Batai in Dialog – pricini de galceava la romani”, se gaseste deja, la chioscurile de presa si in librarii.

E un exercitiu de sinceritate, exorcism si umor la un pret prietenos ca redactorii “Academiei Catavencu” in zi de leafa : 14,9 RON.

Bucuresti, 4.04.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *