Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Lampa uv led pentru unghii perfecte

In zilele noastre, deja nu-ti poti imagina un salon de frumusete care sa nu faca manichura, mai ales acoperirea cu gel sau alte produse similare acestuia. Respectiv, aceste saloane sunt dotate cu toate necesare pentru aceste proceduri de frumusete, mai ales cu lampi de uscare a materialului de acoperire a unghiilor. Cea mai eficienta in acest sens este lampa uv led. Acest dispozitiv dispune de radiatii ultraviolete care permite uscarea rapida si calitativa a gelului sau a ojei.

Lucrul cu o lampa uv led nu necesita intructiuni speciale sau cursuri de instruire. Lampa uv led este o cutie compacta, atat cat sa incapa o mana sau palma in ea, care are un panou de cntrol, lampi ultraviolete, bineinteles si un cablu de alimentare. La unele lampi, pot fi prevaszute ventilatoare si cronometre.

La momentul actual se produc mai multe tipuri de lampa uv led, in dependenta de marime, morma corpului sau a panoului de control. Indicatorul de putere la o lampa uv led poate varia de la 9W si mai mult. In functie de model, panoul de control la o lampa uv led poate fi unul tactil sau poate sa fie dotat cu un buton de alimentare conventional.

Daca e sa ne referim la dimensiuni, lampa uv led poate fi de marimea a doua maini, pentru o mana sau chiar si pentru un deget. De asemenea trebuie sa distingi lampa uv led pentru pedichiura. La toate, insa, principala caracteristica sunt lampile din interiorul lor. O lampa uv led o poti folosi si in conditii casnice. Este accesibila si din punct de vedere financiar.

Referindu-ne la parametrii puterii, acestia depind direct de cat de repede se va usca materialul pus pe unghie. Cu cat puterea unei lampa uv led este mai mare, cu atat mai repede va avea loc procesul de uscare. Invers va fi, daca puterea va fi mai mica. Avantajul il vedem si singuri, daca nu dorim sa petrem mult timp sa uscam o unghie, alegem lampa cu puterea maxima.

beauty salon

sursa foto

Avantajele la o lampa uv led cu cu putere redusa sunt costurile mai mici si dimensiunile reduse. De asemenea, unul din avantaje este absenta durerii, care poate fi simtita in timpul uscarii la alte tipuri de lampi. Acestea nu au un timp limitat de operare, asa cum putem observa la alte dispozitive de uscat si nu contin vapori de mercur, ceea ce este foarte important pentru siguranta. Daca intamplaor lampa uv led se va deteriora poti sa stai linistita, pentru ca nu vor fi raspanditi vapori de mercur, ca in cazul altor aparate.

Iti recomand ca atunci cand vei procura o lampa uv led, sa iei in consideratie toate aspectele, inclusiv greutatea acesteia. O lampa calitativa, nu poate fi prea usoara. Daca vrei ca dispozitivul sa dureze mai mult timp, alege lampa uv led cu un cablu mai lung.

Lampa uv led poate fi utilizata atat intr-un salon, cat si in conditiile casnice. Idicatii sau contraindicatii nu exista, insa nu uita ca sanatatea este pe primul plan, de aceea nu face abuz in lucrul cu o lampa uv led.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *