free download 78 travel guides written by experts

„Lambada” si „Live Is Life” se canta la „InTrecerea anilor”

TVR1, sâmbătă, 8 ianuarie 2011, ora 21.10

Ritmuri ameţitoare şi valuri de amintiri frumoase va aduce ediţia din 8 ianuarie a emisiunii ÎnTrecerea anilor. Trupa Kaoma, celebră mai ales datorită hitului „Lambada”, dar şi trupa austriacă Opus, care a încântat publicul cu melodia „Live Is Life”, sunt invitaţii lui Mircea Radu în studioul emisiunii, la întrecerea dintre anii ‘80 şi ’90.

Putini ştiu că titlul corect al cunoscutei piese a trupei Opus este „Live Is Life”, adică muzica interpretată live, aceasta este adevărata viaţă, cea care contează. „Live Is Life” a făcut furori încă din 1985 (când a fost lansată), obţinând locuri bune în clasamentele mai multor ţări. Opus a avut succes în Austria, Germania şi Elveţia. Formaţia, încă activă, nu a reuşit însă să reitereze succesul obţinut cu piesa „Live Is Life”.

Kaoma s-a înfiinţat în anul 1985, în Franţa, reunind foştii membri ai trupei Toure Kunda, şi anume: Chyco Dru (basist), Jacky Arconte (chitarist), Jean-Cloude Bonaventure (producător, clape), Michel Abihssina (percuţie), Fania (voce), Loalwa Braz (solista trupei) şi dansatorii Chico şi Roberta.

În videoclipul melodiei „Lambada” apărea un puşti care dansa pe plaja unde a fost filmat clipul. Acel puşti, Chico, a rămas în trupă până în prezent; telespectatorii îl vor vedea dansând pe ritmurile melodiei în studio la ÎnTrecerea anilor.

Tot la ediţia din 8 ianuarie, prin vocea-i inconfundabilă şi interpretarea plină de emoţie, Ilie Micolov readuce în atenţia publicului melodia „Dragoste la prima vedere”. Căpitanul „Craiova Maxima”, Costică Ştefănescu, vorbeşte despre drumul lui de când a fost legitimat în 1965 la Steaua până la momentul 1983, când echipa lui de suflet a câştigat trei titluri şi patru Cupe ale României, calificându-se în semifinala Cupei Cupelor.

Simona Amânar a adus acasă 17 medalii olimpice, europene şi mondiale şi este a doua sportivă româncă inclusă în International Gymnastics Hall of Fame, după Nadia Comăneci. Retrasă din activitatea competiţională din anul 2000, după Jocurile Olimpice de la Sydney, Amânar trăieşte acum la Timişoara, alături de soţul şi băieţelul ei.

Clownul Siminică vine să-şi spună povestea vieţii: s-a născut într-o cuşcă a leilor transformată în vagon de circ. Încă de la vârsta de 5 ani, Siminică preia tradiţia familiei şi începe să se pregătească pentru lumea circului. A făcut toată viaţa lui ce i-a plăcut, abordând genul comic modern, fără machiaj, doar cu câteva elemente de costum şi recuzită, parodiind diferite numere de circ, în timp ce în arenă se montau recuzita şi aparatele pentru numărul următor.

La ÎnTrecerea anilor cântă şi Marina Florea, Adrian Daminescu şi Bere Gratis. De asemenea, telespectatorii vor putea vedea un moment remember Laura Stoica, suţinut cu emoţie de Cristina Haioş de la trupa Impact.

Bucuresti, 06.01.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *