free download 78 travel guides written by experts

Lamaia, ingredientul-cheie al unei cure de slabire eficiente si cu efecte durabile

Un sondaj de opinie realizat recent de site-ul despreslabit.ro, pe un eșantion de 600 persoane supraponderale, plasează în topul preferințelor suplimentele alimentare fără contraindicații, din ingrediente naturale precum lămâia. Și nu degeaba: eficiența lămâii în controlul greutății este dovedită atât științific, cât și de reușitele multor femei, inclusiv vedete, care au câștigat lupta cu kilogramele.

Poate cea mai frecventă cauză a acumulării kilogramelor este digestia lentă: fără o ardere promptă și eficientă a caloriilor ingurgitate, excesul rămâne în organism, ducând, inevitabil, la depozite adipoase; bineînțeles, cu cât se stochează, cu atât sunt mai greu de înlăturat. Soluția? Lămâia – un catalizator natural al grăsimii, care stimulează arderile și elimină toxinele, are efect antioxidant, detoxifică și vitaminizează organismul, transformând astfel kilogramele în plus într-o amintire. De pildă, Beyonce a slăbit 9 kg în 14 zile printr-o cură cu suc de lămâie, sirop de arțar și piper.

Numai că dietele drastice nu sunt deloc recomandate și, oricum, pentru a obține rezultate vizibile, ar trebui consumate mari cantități de lămâi, care ar agresa stomacul din cauza acidității excesive și ar sensibiliza smalțul dinților, ca să numim doar câteva efecte. În schimb, un supliment alimentar 100% natural, precum LemoSilhouette, păstrează doar avantajele lămâii, făcând astfel posibilă mult-așteptata pierdere în greutate fără efecte adverse și alte neplăceri.

Produs avizat de Institutul de Bioresurse Alimentare, LemoSilhouette conține lămâie verde (lime), guarana, ananas, L-arginina, aloe vera și portocal amar, acționând în cura de slabire ca adjuvant, pe două planuri, datorită acțiunii sinergice a ingredientelor sale:
1. lămâia, guarana, ananasul, aloe vera și portocalul amar accelerează și intensifică arderea caloriilor, ard grăsimile, combat retenția apei, vitaminizează, detoxifică și energizează, cresc elasticitatea pielii datorită aportului de colagen;
2. L-arginina neutralizează amoniacul și susține detoxifierea și regenerarea ficatului, îmbunătățind astfel raportul dintre țesuturile slabe și cele grase din organism.

Rezultatul este vizibil: cu 2-4 kilograme mai puțin pe săptămână (12 kg pe lună). Astfel, slăbirea decurge natural și sigur, fără efectele adverse ale curelor drastice și dezechilibrate sau ale produselor de slăbit cu substanțe agresive, precum sibutramina. Mai mult, spre deosebire de majoritatea dietelor și a produselor pentru slăbit care promit mult, dar fac puțin, Lemo Silhouette dă rezultate durabile, mai ales dacă se menține stilul sănătos de viață recomandat pe durata administrării.

Doza LemoSilhouette recomandată este de 1-2 pastile o dată pe zi, dimineața, înainte de micul-dejun. Se recomandă asocierea cu un program regulat de mese, o alimentație variată și echilibrată, mișcare și un consum suficient de apă. Efectele se instalează rapid, ritmul de slăbire fiind de 2-4 kilograme pe săptămână. Prețul unei cutii cu 30 de comprimate, suficientă pentru 2-4 săptămâni, este de 119 lei, la comanda mai multor cutii oferindu-se reduceri semnificative.

Despre LemoSilhouette

LemoSilhouette este un supliment alimentar 100% natural, care stimulează procesul de slăbire accelerând și intensificând arderea caloriilor datorită proprietăţilor demonstrate ştiinţific ale plantelor pe care le are în compoziţie. Produs într-unul din cele mai bine echipate laboratoare din România, Medica Farmimpex SRL, conform standardelor de calitate ISO 9001 și ISO 22000, LemoSilhouette este avizat de Institutul de Bioresurse Alimentare cu nr. AA5669/07.05.2012. Toate comenzile beneficiază de o garanţie de satisfacţie de 100%, în termen de 30 de zile de la achiziţie, contravaloarea produselor fiind înapoiată clientului fără întrebări chiar şi în cazul returnării recipientului gol. www.lemosilhouette.ro.

Bucuresti, 12.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *