Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Lally se lanseaza cu Paradise

Lally lanseaza primul single din cariera solo, Paradise. Inspirata din cele mai frumoase povesti de dragoste, melodia incearca sa schimbe atmosfera muzicala autohtona printr-un mesaj deosebit.

Piesa Paradise a fost scrisa si produsa de unul dintre cei mai in voga compozitori romani, Adi Cristescu. Lally s-a declarat foarte incantata de colaborarea pe care a avut-o cu el: “I-am povestit care este mesajul meu si ceea ce vreau sa transmit iar el a realizat melodia asta care reprezinta exact felul in care ma simt eu pe scena, ca in paradis.”

Lally s-a nascut in orasul Pucioasa, intr-o familie de muzicieni. La varsta de 7 ani, parintii au inscris-o in corul de copii din oras cu care a calatorit prin Europa. In clasa a VI-a a hotarat sa urmeze cursurile Scolii de Muzica din Targoviste unde a studiat naiul si pian secundar. In clasa a IXa, din dorinta de a-si scoate in evidenta talentul, s-a transferat la Liceul de Muzica “Dinu Lipatti” din Bucuresti. Pe perioada anilor de liceu a urmat cursurile scolii de fotomodele-manechine din Ploiesti. Norocul i-a suras, intrucat a lucrat pentru creatori celebri, ca Irina Schrotter, Catallin Botezatu, Doina Levintza dar si pentru creatori consacrati din Franta, Italia si Spania.

Mai tarziu a absolvit Universitatea Media Pro, sectia Regie si, timp de un an si jumatate, a urmat cursurile Conservatorului din Bucuresti, sectia nai, la clasa profesorului Gheorghe Zamfir. In anul 2004 a luat lectii de canto cu Crina Mardare.

Lally: “Atunci cand urc pe scena, totul dispare in jur… in acele momente, singurul lucru cu adevarat important este bucuria pe care muzica mea o transmite oamenilor.”

Bucuresti, 09.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *