free download 78 travel guides written by experts

“Ladykin” deschide sezonul lecturilor de vacanta la editura Do-Minor

Marti, 12 iunie, la orele 17:00, la Muzeul Literaturii Romane din Bucuresti, editura Do-Minor va lansa romanul "Ladykin" de Laurentiu Liviu Faighel.

"Ladykin" este un palpitant inedit roman de dragoste si aventuri, o incursiune in lumea patimasa si misterioasa a Orientului. Intr-o tara araba rascolita de o lovitura de stat ce se soldeaza cu instalarea unei dictaturi militare, Kate, o profesoara alintata de elevii sai cu numele "Ladykin", trece prin intamplari cutremuratoare. Din solidaritate fata de Fatima, prietena sa egipteanca al carei sot era prigonit de noul regim dictatorial, Kate se inversuneaza sa isi salveze camarazii, reusind, astfel, sa si-l atraga  ca dusman chiar pe colonelul aflat la carma tarii si sa intre in tot felul de situatii primejdioase. Va incerca sa o salveze Selim, un picar contemporan, agresiv si sensibil, brutal si cultivat deopotriva. Daca va reusi sau nu ramane sa descoperim citind romanul lui Faighel.

Suspansul neostoit al scrierii lui Faighel si dinamica antagonica intre conservatorismul traditional si incercarile de emancipare, intre fundamentalism si democratie ne recomanda "Ladykin" ca fiind o lectura excelenta pentru zilele de vacanta ce se apropie.

Romanul "Ladykin" marcheaza prima aparitie in publicistica romaneasca a scriitorului Laurentiu Liviu Faighel. Cu prilejul lansarii, vor lua cuvantul Ana Daniela Budica, director general al editurii Do-Minor, si Laurian Stanchescu, poet, eseist si critic literar.

Bucuresti, 12.06.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *