Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Lady You

Femeile rafinate, dar puternice in acelasi timp, au fost dintotdeauna admirate de catre femei si barbati deopotriva. Gingasia gesturilor si delicatetea combinate cu siguranta de sine, conceptul ‘lady like’ continua sa fie un model demn de urmat de reprezentantele sexului frumos.

Si tu poti fi o Lady, daca tii cont de cateva detalii… lady must. Pe langa privire, tinuta, mers, aspect general, o Lady trebuie sa miroasa impecabil. Pe langa parfumul fin, delicat pe care trebuie sa il degaje nu mai trebuie sa simta si altceva… Cu alte cuvinte, nici nu se pune problema mirosului de transpiratie.

Transpiratia este o functie indispensabila omului pentru ca ii asigura o temperatura corporala constanta si o piele catifelata. Transpiram in mod permanent prin mai mult de trei milioane de glande sudoripare. Evident asta nu inseamna ca acest lucru trebuie sa se si cunoasca… O adevarata Lady va sti sa evite mirosul neplacut de transpiratie si petele inestetice de pe haine cauzate de aceasta. Si cum sa elimini mai bine toate neplacerile transpiratiei decat cu ajutorul Lady Speed Stick? Gama Lady Speed Stick Fruity Splash ofera protectie delicata dar eficienta, deodoranta si antiperspiranta timp de 24 ore. Sub forma de deodorant, stick, roll on, gel si mini stick, produsele din gama Lady Speed Stick Fruity Splash sunt foarte potrivite pentru a fi folosite chiar si imediat dupa epilarea prin ras.

In plus, mini stick-ul Lady Speed Stick Fruity Splash incape cu usurinta in absolut orice geanta, fiind micul tau Lady secret impotriva transpiratiei. Pret recomandat: deodorant Lady Speed Stick – 6,39 RON, stick Lady Speed Stick – 6,69 RON, roll on Lady Speed Stick – 6,53 RON, gel Lady Speed Stick
– 8,49 RON

Bucuresti, 25.07.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *