free download 78 travel guides written by experts

Lady Gaga, Sting, Eminem, Bon Jovi, Andrea Bocelli si toti artistii tai preferati

la bancomatele si POS-urile BCR

BCR şi Universal Music îţi aduc muzica preferată acasă, gratis şi legal

BCR a încheiat cu Universal Music primul parteneriat din România între o instituţie bancară şi cea mai mare companie din industria muzicală romanesca. În cadrul acestui parteneriat, în perioada 1 Februarie 2011 – 31 mai 2011, posesorii de carduri bancare, emise de orice bancă din România sau din străinătate, care efectuează tranzacţii la bancomatele şi POS-urile BCR primesc la schimb melodiile preferate.

“Am pornit de la o premisă foarte simplă: toată lumea ascultă muzică. Gradul de utilizare a cardurilor bancare este în continuare scăzut în România, iar în această campanie îmbinăm utilul cu plăcutul: educăm clienţii să utilizeze cardurile şi îi răsplătim cu muzică bună. Este prima campanie care recompensează toţi utilizatorii de carduri, indiferent de banca emitentă, pentru orice fel de tranzacţie efectuată la bancomatul sau POS-ul BCR”, a spus Igor Zganjer, director Carduri, BCR.

“Parteneriatul cu BCR a însemnat o provocare pentru noi. Să îmbini domeniul bancar cu cel muzical nu este prima asociere care îţi vine în minte, de aici şi experienţa inedită oferită consumatorului. Credem că împreună am reuşit să inovăm în ceea ce priveşte modelul de business şi că vom reuşi să facem utilizarea cardului pe atât de uşoară şi plăcută precum ascultarea melodiei favorite”, a declarat Ioana Feşnic, Managing Director Universal Music România

Mecanismul campaniei:

1. Plăteşti cumpărăturile cu cardul la orice POS BCR sau efectuezi operaţiuni la ATM BCR.
2. Pastrezi chitanţa tranzacţiei.
3. Intri şi te înregistrezi pe bcr.getmusic.ro
4. Descarci în mod gratuit o melodie utilizând codurile unice de pe chitanţa tranzacţiei. Fiecare tranzacţie la orice ATM şi POS BCR beneficiază automat de 1 melodie gratuită

Tranzacţiile la ATM care se califică în campanie sunt următoarele: retragere numerar, plată facturi, reîncărcare cartele Orange / Vodafone /Cosmote (Top Up), reîncărcare aplicaţie transport RATB pentru Bucureşti.
Tranzacţiile la POS care se califică în campanie sunt tranzacţiile efectuate la cumpărături de minim 10 RON, la orice POS BCR.

Melodiile se regăsesc disponibilie pentru descărcare în format mp3 iar descărcarea melodiilor se poate efectua numai pe un dispozitiv hardware tip computer personal/notebook. Descărcarea melodiei aferente unei tranzacţii POS/ATM BCR se poate efectua în termen de 10 zile calendaristice de la data şi ora înscrise pe chitanţa tranzacţiei.

“In 2010 au fost câteva sute de cazuri de persoane fizice investigate pentru upload şi download ilegal de muzică prin internet. Prin campania “Banking pe muzica ta” toţi se pot bucura de muzica preferată, gratis şi legal” a încheiat Igor Zganjer.

Bucuresti, 02.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *