free download 78 travel guides written by experts

“Lacul lebedelor” – de la esec la aplauze frenetice!

Primul balet compus de Ceaikovsky: “Lacul lebedelor” – de la esec la aplauze frenetice!

Sub egida Ambasadei Federatiei Ruse si Agentiei Vreau Bilet,  cel mai faimos balet pe gheata din lume, “The Saint – Petersburg State Ballet on Ice”, vine pe 14 aprilie la Sala Palatului pentru a oferi bucurestenilor doua ore de dans magnific pe oglinda ghetii.

Compus in anul 1875 de catre Piotr Ceaikovsky, libretul baletului (in 4 acte) a fost scris de catre Vladimir Berghicev si V. Ghelzer, avand ca sursa de inspiraţie o veche legenda rusa si a corespuns pretentiiilor compozitorului rus. Premiera a avut loc la Sankt Petersburg, la „Teatrul Mariinski”, pe 15 ianuarie 1895, dar a fost un esec, din cauza unei puneri in scena nepotrivite.

Dupa mai putin de un secol, “The Saint – Petersburg State Ballet on Ice” s-a infiintat pentru a oferi o alternativa baletului clasic si a realizat un proces lung pentru perfectionarea figurilor clasice si a sariturilor pe gheata, care s-au concretizat intr-un show desavarsit, extrem de apreciat la nivel mondial. In plus, faptul ca fiecare dintre dansatorii implicati in aceasta productie a stralucit in competitii internationale, obtinand medalii fruntase pentru evolutii la patinaj pe gheata, asigura componenta de senzational a spectacolului in special prin imbinarea figurilor sportive de patinaj cu baletul clasic rusesc.

Va anuntam ca pretul biletelor pentru acest spectacol sunt cuprinse intre 70 si 200 de Lei, fiind disponibile in reteaua Vreau Bilet  – et. 2 –  Unirea Shopping Center, si Carrefour Feeria – Baneasa Shopping City, , Pasajul Universitatii – agentia Trident Touring , la Sala Palatului si online pe www.vreaubilet.ro.

Parteneri media:

Europa FM, Antena 2, Sapte Seri, Jurnalul National, Ring, Oblique TV, Casa Lux, Stop to shop, VIP, Bucharest Herald, Bucharest Night life, 4 Arte, Be Blue Air, Ioana, Sky Magazine, Unirea Shopping Center, Oops Media, Baneasa Shopping City, Zoom Tv, Rent a Car, Softhost,  Toataromania.ro, Apropo.ro, Port.ro, Stiumuzica.ro, Ecomunicate.ro

Bucuresti, 16.02.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *