free download 78 travel guides written by experts

Lacrimi si tensiune maxima la “Mireasa pentru fiul meu”

La sfatul unui medic neurochirurg, Robert, unul din concurenţi părăseşte competiţia

Momente de tensiune maximă la “Mireasă pentru fiul meu”! Concurenţii au vărsat lacrimi amare la aflarea unei veşti şocante: Robert, unul dintre concurenţi, va părăsi competiţia datorită unor probleme de sănătate. După vizita la un medic neurochirurg din Bucureşti, concurentului i s-a recomandat să evite situaţiile tensionate şi să se concentreze pe rezolvarea problemelor sale de sănătate.

În cadrul ultimei ediţii a săptămânii trecute, toţi cei prezenţi în platou au aflat că starea de sănătate a lui Robert nu îi mai permite să rămână în competiţie şi că tânărul ar trebui să dedice toată atenţia sa rezolvării problemelor medicale. Deşi fiecare dintre concurenţi a făcut un set de analize obligatorii înainte de a intra în competiţie, problema de sănătate a lui Robert presupunea investigaţii foarte specifice asupra creierului. Deşi cunoştea problema de sănătate a fiului său, mama nu a avut posibilitatea de a plăti operaţia.

Această dezvăluire vine în urma incidentului care a avut loc în casa “Mireasă pentru fiul meu” când Robert, după un conflict aprins cu alţi doi participanţi din cadrul reality-showului a avut o cădere nervoasă, necesitând intervenţia ambulanţei. După plecarea ambulanţei, starea concurentului era cât se poate de bună, însă disputa nu a luat sfârşit, aşa că Robert a sărit gardul pentru a putea lua legătura cu mama lui şi a se linişti.

În ciuda situaţiei sale, concurentul este optimist şi a trimis un mesaj celorlalţi concurenţi, băieţilor de care s-a apropiat foarte mult şi pe care i-a considerat fraţii săi. În viitor, Robert speră să revină în platoul emisiunii pentru a-i reîntâlni pe ceilalţi participanţi.

Bucuresti, 03.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *