free download 78 travel guides written by experts

Lacrimi, emotii si un ingredient-vedeta uimitor de simplu la editia 6,

din noul sezon MasterChef

Aseara la PRO TV

Peste 1,6 milioane de români au urmărit în medie pe întreg parcursul emisiunii provocările lansate de cei 3 chefi concurenților ce luptau pentru un loc în bucătăria MasterChef! 24 de concurenți vor rămâne în luptă pentru marele trofeu, iar în ediția cu numărul 6 au fost supuși unor probe surprinzătoare în urma cărora am aflat o parte din cei care vor continua competiția.

În intervalul de difuzare, 20:30 – 22:25, românii au fost cu ochii pe PRO TV, iar în minutul de maximă audienţă, de la 21:26, spectacolul MasterChef a fost urmărit de peste 2,2 milioane de români.

Pe segmentul publicului comercial, PRO TV a înregistrat o audiență medie de 11.9 puncte de rating și 26.3% cotă de piață, urmat fiind de Antena 1 cu 9.8 puncte de rating și 21.7 procente din cota de piață.

PRO TV şi-a păstrat prima poziţie şi pe publicul din mediul urban, unde a obținut o audiență medie de 9.1 puncte de rating și 17.2% cotă de piață, al doilea post clasat fiind Antena 1 cu 8.0 puncte de rating și 15.2% cotă de piață.

Şi la nivel național PRO TV a fost lider de audiență cu 9.0 puncte de rating și 17.5% cotă de piață, urmat fiind de Antena 1 cu 7.5 puncte de rating și 14.7% cotă de piață.

Emisiunea a debutat cu proba grătarului, în care concurenții au fost nevoiți să iasă în evidență printr-un preparat aparent banal. Însă, pentru unii dintre ei, această probă s-a dovedit mult mai dificilă decât au crezut. Una dintre concurente a lăsat chefii fără cuvinte când a carbonizat o felie de pâine, în timp ce Chef FOA a refuzat să guste din preparatul unui concurent pentru că a lucrat într-un mod neigienic și a lăsat carnea pentru grătar în aer liber mult prea mult timp, până când a prins miros.

A şasea ediţie a stȃrnit şi lacrimi, şi nu din cauza cepelor folosite de concurenţi. Paul Siserman, un proprietar de restaurant de 38 de ani s-a simţit responsabil pentru eliminarea lui Nicolae, un participant din echipa lui, aşa că a izbucnit în plȃns. În ciuda aspectului său dur, datorat tatuajelor şi ţinutei sale, Paul a plȃns ca un copil, vinovat de soarta lui Nicolae şi nemulţumit că a pierdut un membru valoros al echipei. Nicolae Bosancu, cel care a intrat foarte încrezător în concurs nu a reuşit să îi convingă pe cei trei chefi nici măcar să îi mai dea o şansă la testul sub presiune, aşa că a fost nevoit să părăsească competiţia.

O altă echipă a stȃrnit nemulţumirea Patriziei Paglieri atunci cȃnd a dorit să gătească o reţetă extravagantă, însă concurenții au încurcat ingredientele folosite şi nu au cunoscut toate detaliile preparatului. Chef Patrizia i-a sfătuit că mai degrabă ar trebui să reinventeze preparatul cu multă creativitate, decȃt să urmeze o reţetă de care nu sunt siguri.

În această ediţie, la probele pe echipe au apărut şi primele tensiuni între concurenţi, care au dezbătut reţete, ingrediente şi combinaţii pe bază de carne, paste şi legume. Discuţiile nu au fost lipsite de ţipete şi contradicţii dure, dând naștere unor nemulţumiri şi antipatii încă de pe acum.

Surpriza cea mare a venit la testul sub presiune, unde concurenţii au fost provocaţi să gătească reţete spectaculoase pornind de la simpla roşie ca ingredient-vedetă. Toţi aspiranţii la titlul de MasterChef au fost uimiţi de această alegere a juriului, neputȃnd să se decidă ce reţetă impresionantă pe bază de tomate să gătească. Marea provocare a fost ca roşia să fie ingredientul principal şi să nu fie umbrită de alte ingrediente folosite. Concurenţii au avut la dispoziţie multiple sortimente de tomate, care să îi ajute la pregătirea cu creativitate a preparatelor. După 45 de minute de gătit, în urma acestei probe, dintre cei 12 care au intrat în test, doar cei mai buni vor rămâne în competiţie. Cine pleacă acasă și cine va primi șorțul personalizat cu numele său, vom afla în următoarea ediție MasterChef.

Gustul competiției continuă la PRO TV săptămâna viitoare, unde cele 24 de locuri în bucătăria MasterChef vor fi completate cu cei care au trecut cu brio testul sub presiune. Noi probe de foc și preparate inedite vor fi ingredientele vedetă ale celui mai urmărit show culinar!

MasterChef – Prinde gustul competiţiei, în fiecare luni și marți de la 20:30, la PRO TV!

Bucuresti, 08.10.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *