metalshow

Labormed sustine campania Crucii Rosii cu o donatie de medicamente in valoare de 100 000 de euro

Labormed, companie producatoare de medicamente generice, a raspuns campaniei lansată de Crucea Roşie Română “Apel pentru victimele inundaţiilor”, oferind o donaţie de medicamente în valoare de 100 000 euro.

Gama de produse oferite de către compania Labormed acopera medicamente pentru sistemul digestiv, antibiotice şi parafarmaceutice, care vor fi distribuite prin intermediul filialei de Cruce Roşie Suceava şi cu sprijinul Direcţiei de Sănătate Publică Suceava către cabinetele medicale din cele 83 de localităţi afectate de inundaţii.

„Medicamentele sunt foarte necesare în aceste zile în zonele afectate de inundaţii. Multumim Labormed pentru sustinerea apelului Crucii Roşii Române şi pentru solidaritatea manifestată faţă de victimele acestei catastrofe!”, a declarat Mihaela Geoana, Preşedintele Crucii Roşii Române.

“Dorim ca prin aceasta donaţie sa ne facem datoria de partener social oferind sprijin concret pentru nevoile imediate ale celor care sunt afectaţi de impactul catastrofal al inundaţiilor” a declarat Stephen R. Stead, CEO Labormed.

Reamintim ca incepând din 30 iunie 2010, Crucea Roşie Româna a lansat campania natională „Apel pentru victimele inundaţiilor”. Persoanele care vor sa contribuie cu bani, pot face donatii online pe site-ul oficial al Crucii Roşii Române www.crucearosie.ro sau pot face donatii in conturile special deschise de Crucea Roşie Româna la BRD – Agentia Piata Romana: Cont lei RO36BRDE410SV51618614100 sau Cont Euro RO71BRDE410SV51618884100.

De asemenea, se pot face donatii de alimente greu perisabile prin intermediul Bancii de Alimente a Crucii Roşii în toate magazinelor din reţelele: Carrefour, Real, Mega Image şi Metro. Acestea vor fi distribuite de voluntarii Crucii Roşii in toate zonele afectate de inundatii din ţară.

Bucuresti, 15.07.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *