free download 78 travel guides written by experts

Laboratoarele Vichy si specialistii lor…

in mijlocul bucurestenilor

In perioada 6 – 27 martie, in Parcul Unirii, bucurestenii beneficiaza de consultatii dermato-cosmetice gratuite la Centrul Sanatatii Pielii Vichy. Este o actiune a Vichy Laboratoires Romania in parteneriat cu Societatea Romana de Dermatologie, integrata in campania „Saptamanile sanatatii pielii”. Productia, logistica si infrastructura Centrului Sanatatii Pielii sunt asigurate de Funky Business.

În cadrul centrului medici dermatologi, membri ai SRD, vor efectua teste si diagnostice profesioniste cu ajutorul unei aparaturi specializate şi vor informa vizitatorii despre metodele eficiente de ingrijire si intretinere a pielii si parului.

Proiectul a fost implementat in 30 de zile si a necesitat solutii profesioniste si flexibile din partea Funky Business, de la alegerea amplasarii Centrului intr-o locatie care sa il faca accesibil unui public larg, pana la design-ul interior, care sa reproduca aspectul unei clinici medicale. Constructia Centrului a fost conceputa astfel incat sa fie adaptabila oricarui tip de locatie, sa fie usor de transportat, montat si depozitat, oferind in acelasi timp si tot confortul unei constructii permanente. Dupa cercetari in domeniul solutiilor tehnice existente in Romania si in Europa, Funky Business a optat pentru o structura modulara de productie germana care se adapteaza perfect tuturor cerintelor Centrului Sanatatii Pielii Vichy. Pentru a putea atrage un numar cat mai mare de vizitatori care sa fie consultati in mod gratuit, branding-ul structurii masoara 7 metri in inaltime, rezultand peste 350 de metri patrati de suprafata personalizata in culorile si logo-ul Vichy.

Daca vrei sa afli care este tipul tau de piele, la ce varsta e bine sa incepi sa folosesti crema antirid, cum e cel mai bine sa te protejezi de razele soarelui si tot ce este important despre sanatatea pielii si a parului nu rata ocazia! Te asteptam de luni pana duminica, in Parcul Unirii, intre orele 12.00 – 20.00, la consultatii gratuite din partea dermatologilor si specialistilor dermoconsultanti ai Centrului Sanatatii Pielii – Vichy.
{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *