free download 78 travel guides written by experts

La You&Me, colectiile Zoppini cu o reducere de 20%

Cunoscutul brand italian Zoppini ne rasfata si in acest sezon cu noi colectii de bijuterii. Si pentru ca bucuria vacantei sa fie deplina, in lunile iunie, iulie si august, in magazinele You&Me, gasiti bijuteriile Zoppini cu reduceri de 20%. Aici, chiar si cele mai noi colectii Zoppini va asteapta cu preturi de exceptie, pentru a da o noua dimensiune si stralucire vacantei dumneavoastra.

Noile colectiile Techno si Wheel pentru barbati se remarca prin elemente extrem de masculine, realizate din carbon si insertii luxoase de diamante, in timp ce pentru femei se remarca noua colectie Planets, dar si piesele speciale cu care s-a imbogatit celebra serie de bijuterii Feeling. Insertiile generoase de diamante si suprafetele tratate PVD Chocolate nu au cum sa nu va cucereasca.

Magazinele You&Me din Bucuresti Mall si Plaza Romania va asteapta intr-un cadru placut cu cele mai apreciate colectii de bijuterii ale anului, selectate pentru dumneavoastra de la cei mai renumiti creatori din lumea intreaga. Iar ultimele creatii Zoppini va asteapta, numai acum si numai aici, la You&Me, cu o oferta promotionala cu reduceri de 20%. Asa ar trebui sa inceapa orice vacanta adevarata! Cu o vizita la You&Me.

Bucuresti, 15.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *