free download 78 travel guides written by experts

La Webstock 2011, Vodafone aduce noi aplicatii pe ecranele smartphone-urilor

· Vodafone lanseaza aplicatiile proprii MyVodafone si Vremea, disponibile pentru platforma Android si in curand si pentru alte sisteme de operare mobile
· Utilizatorii pot descarca o serie de noi aplicatii co-branded, promovate de Vodafone, precum Cinemagia, ComputerGames, Trilulilu si HomeMade
· De acum, aplicatiile descarcate din Ovi Store pot fi platite de catre abonatii Vodafone direct pe factura

· Indiferent de tipul de telefon, cu noul browser Opera Mini Vodafone, utilizatorii din Romania beneficiaza de un acces mai eficient la Internet
· Vodafone lanseaza un concurs cu premii substantiale pentru dezvoltatorii de aplicatii din Romania

La cea de-a patra editie a Webstock, Vodafone Romania lanseaza noi aplicatii pentru smartphone-uri, proprii si co-branded, o noua versiune a browser-ului Opera Mini Vodafone, precum si un sistem de plata pentru aplicatiile din Ovi Store, direct pe factura Vodafone.

“Noile aplicatii dezvoltate de Vodafone – MyVodafone si Vodafone Meteo, precum si versiunile co-branded ale unora dintre cele mai populare aplicatii din Romania, sunt unul dintre pasii pe care ii facem pentru a aduce utilizatorilor nostri cel mai bun continut pentru telefoanele mobile. De astazi, clientii Vodafone au si un nou browser, Opera Mini Vodafone, pentru un plus de eficienta in conectivitatea online, pe cea mai buna retea de date mobile din tara, in ceea ce priveste acoperirea si viteza”, a declarat Dragos Chivu, Director, Data Marketing, Vodafone Romania.

Cu aplicatia MyVodafone, disponibila pentru smartphone-urile Android si, in curand, si pentru alte sisteme de operare, utilizatorii pot afla costurile si consumul de voce si date, prin serviciul Cost Control. In plus, acestia pot vedea balanta ultimei facturi, precum si localizarea magazinelor Vodafone, pe o harta interactiva. Utilizatorii aplicatiei vor ramane constant la curent cu cele mai noi oferte Vodafone, accesand sectiunea Promotii.

De astazi, utilizatorii pot vedea, in timp real, vremea din tara, cu aplicatia Vodafone Meteo, dezvoltata in colaborare cu Administratia Nationala de Meteorologie. Aplicatia furnizeaza informatii despre temperatura, presiune, umezeala si vant si permite utilizatorilor sa posteze informatii despre localizare, temperatura si status pe retelele sociale.

Vodafone lanseaza, incepand de astazi, si o serie de aplicatii co-branded. Printre primele titluri promovate de Vodafone in parteneriat cu dezvoltatorii se numara si unele dintre cele mai cunoscutele aplicatii din Romania.

Astfel, cu aplicatiile co-branded Cinemagia, ComputerGames, Trilulilu si HomeMade, clientii au acces la cele mai recente informatii despre filme, subiectele actuale de pe forumuri, continut video generat de utilizatori si cele mai populare clipuri din Romania.

Numerosii abonati ce descarca aplicatii din portalul Ovi Store beneficiaza, de acum, de o modalitate suplimentara de plata, direct pe factura Vodafone. Astfel, fiecare aplicatie contra cost care este descarcata din Ovi Store va fi trecuta pe factura Vodafone, iar plata se va efectua odata cu achitarea celorlalte servicii furnizate de Vodafone.

Pentru o navigare imbunatatita online de pe cele mai populare telefoane mobile, Opera, in colaborare cu Vodafone Romania, lanseaza o noua versiune a browser-ului Opera Mini Vodafone, ce permite comprimarea traficului de date necesar pentru browsing. In plus, cele mai importante link-uri sunt grupate intr-un ecran principal si pot fi accesate de catre utilizatori printr-un singur click, cu aceeasi experienta de navigare regasita la un PC clasic.

Incepand de astazi, Vodafone Romania lanseaza un concurs dedicat dezvoltatorilor de aplicatii pentru telefonul mobil din Romania, cu premii substantiale. Astfel, profesionistii din industrie sunt invitati sa acceseze pagina www.vodafone.ro/oaresepoate, pentru a se inscrie intr-un concurs care va premia solutiile inovatoare oferite utilizatorilor de smartphone-uri, indiferent de platforma de operare.

Webstock este cea mai importanta conferinta dedicata social media din Romania, organizata de Evensys in parteneriat cu Vodafone, pentru al patrulea an consecutiv.

Bucuresti, 23.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *