metalshow

La Veranda Mall, sărbătorile de iarnă aduc distracție și premii pentru toată familia

Veranda Mall deschide sezonul sărbătorilor de iarnă și dă startul la cumpărături și distracție printr-o serie de activități tematice pentru întrega familie. În perioada 30 noiembrie 2017 – 7 ianuarie 2018, toți cei care aleg să viziteze centrul comercial vor avea parte doar de surprize. Programul de sărbători cuprinde activități dedicate atât adulților, cât și copiilor, astfel că toată familia se va putea bucura de sosirea Crăciunului şi de sărbătorile de iarnă, cu premii, distracție și voie bună.

Parada spiridușilor deschide sezonul de iarnă la Veranda Mall

La Veranda Mall, distracția se ține lanț, iar copiii sunt în centrul atenției. Cei mici, dar nu numai, sunt invitați pe 30 noiembrie, între orele 12:00 – 15:00, la Parada spiridușilor, unde vor defila alături de personajele lor de iarnă preferate: Crăiasa Zăpezii, spiriduși, oameni de zăpadă și toboșari. Parada deschide în această iarnă seria activităților de sărbători și, pentru câteva ore, va trasforma incinta centrului comercial în spațiu de defilare. Mai mult, spiridușii vor oferi copiilor baloane și bomboane și îi vor invita să facă fotografii.

Veranda Mall, Parada Spiridusilor

În cadrul workshop-ului interactiv din programul de iarnă, „Ne pregătim pentru venirea lui Moș Crăciun”, cei mici vor descoperi tainele momentul lor preferat: vizita Moșului. Alături de animatori, copiii vor recita poezii, vor cânta și vor dansa, iar cu ajutorul ghidului de bune practici vor afla cum să îl aștepte pe Moș Crăciun, ce comportament să adopte în preajma lui și, cel mai important, cum să îl covingă să le ofere cadourile pe care ei și le doresc. Primele trei cursuri vor avea loc în data de 30 noiembrie, între orele 12:00 – 15:00.

Activitățile dedicate copiilor vor continua și între orele 15:00 – 18:00, cu ateliere de origami în cadrul cărora cei mici vor construi din hârtie Ținutul Moșului, urmate de „Lecţia de poezii de Crăciun” susținută de Victoria’s Art. Copiii vor recita poezii, vor primi bomboane din partea Kandia şi biscuiți din partea Ulpio și Granini.

Ateliere și workshop-uri creative pentru cei mici

Copiii care vor vizita Veranda Mall în acest sezon, vor putea participa la ateliere tematice de Crăciun, organizate săptămânal, pe toată perioada activităților de iarnă. Programul include workshop-uri creative care îi vor pregăti pe aceştia pentru venirea sărbătorilor.

Astfel, săptămânal, cei mici vor învăța să confecționeze câteva din elementele reprezentative pentru Crăciun: sania Moșului, renii, atelierul de jucării și altele. Colecționându-le pe toate, săptămână de săptămână, copiii se vor putea bucura de Ținutul lui Moș Crăciun chiar la ei acasă. În zilele selectate, Moș Nicolae, Moș Crăciun și alte personaje de poveste vor participa la ateliere, iar copiii prezenți vor primi diplome și cadouri. În plus, Victoria’s Art va susține cursuri de artă precum canto, actorie, improvizație și dans.

Locul de joacă de la etajul 01 va fi dedicat acestor activități de iarnă, care se vor desfășura zilnic, de marți până vineri, în intervalul orar 16:00 – 21:00, iar sâmbăta și duminica între orele 10:00 – 16:00. Copiii vor putea fi înscriși la ateliere de către părinți, direct pe pagina de Facebook Veranda Mall, iar grupurile vor fi formate din 25-30 de participanţi. La toate activitățile, cei mici vor avea parte de răsfăț cu bunătăți din partea Danone, Ulpio și Granini. Programul complet poate fi consultat pe website-ul www.verandamall.ro sau pe pagina de Facebook Veranda Mall.

Cadouri și distracție pentru întreaga familie

În timp ce copiii învață cum să se pregătească pentru sărbători şi întâlnirea cu Moş Crăciun, Veranda Mall a pregătit pentru părinți şi nu numai, o tombolă cu premii instant și cadouri săptămânale. Mai mult, toți cei care trec pragul complexului comercial în această perioadă și fac cumpărături, vor fi surprinși cu premii pe loc.

Participarea la tombola cu premii instant se poate face în baza bonurilor de cumpărături care însumează cel puțin 150 de lei. Premiile constau în bunătăți de sărbătoare, cum ar fi baxuri de bere de la Skol și Tuborg.

Pe 1 decembrie, la Veranda Mall este sărbătoare

Pentru sărbătoarea de 1 decembrie, Veranda Mall pregătește o serie de activități artistice care marchează festiv momentul aniversar. Astfel, pe durata întregii zile, în incinta centrului comercial se va simți atmosfera tradițională prin acțiuni artistice populare.

În intervalul orar 12:00 – 15:00, ansambluri populare vor oferi un spectacol de dans autentic românesc, iar între 15:00 – 19:00, doamnele și domnișoarele doritoare își vor putea aranja părul în stilul tradițional, cu ajutorul unei stiliste specializate în împletituri autohtone.

Detalii despre programul complet de sărbători al Veranda Mall este disponibil pe site și pe pagina de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *