free download 78 travel guides written by experts

La un an de kdo.ro, produse, cadouri si promotii noi!

Am implinit un an de kdo.ro. Un an de cadouri minunate, de idei indraznete si pline de creativitate, dar si un an de ambitie si incercari reusite de a oferi numai lucruri cu adevarat speciale: cadouri care nu trec neobservate si nu se uita. La un an de existenta, am simtit nevoia sa ne innoim. Asa ca ne-am improspatat putin cu un aer exuberant de la “Bombay Duck”, un brand cu produse pline de farmec si originalitate, care spune totul despre filozofia kdo.ro: o lume de accesorii si obiecte de design interior unite prin nonconformism si exuberanta, printr-un simt al umorului unic si optimism, adevarate invitatii spre a crea, visa si imagina. O lume aflata la intersectia dintre stil, pasiune si excentricitate, numarand produse de design exclusive de la Londra la New York.

Si, bineinteles, ca orice aniversat care se respecta, facem si cinste: cu 10% reducere la toate produsele de pe site, pana la sfarsitul lunii noiembrie. Liber la cadouri minunate!

Iar timp de 7 saptamani, intr-un concurs cu totul special pe www.prwave.ro, va vom conduce prin povestea noastra, invitandu-va sa castigati cadouri saptamanale deosebite, care ilustreaza perfect filozofia noastra: cadouri originale, pentru oameni cu imaginatie si gust.

Ramaneti alaturi de noi pe kdo.ro si in urmatorul an – un an, speram noi, plin de si mai multe idei originale si dorinte implinite!

Bucuresti, 28.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *