metalshow

La TVR 1, Sorin Avram „Vorbeste liber!” cu Klaus Iohannis

Luni, 15 septembrie, de la ora 21.00, la TVR 1 şi pe TVR+, invitatul lui Sorin Avram la Vorbeşte liber este liderul PNL Klaus Iohannis.

Lupta pentru Cotroceni, decizia Tribunalului Bucureşti care-i răpeşte funcţia de preşedinte PNL, migraţia politică, jocurile politice din turul doi al alegerilor prezidenţiale sunt câteva dintre temele primei dezbateri Vorbeşte liber! a săptămânii.

În prima ediţie Vorbeşte liber! a acestei săptămâni, moderatorul Sorin Avram îl are interlocutor pe liderul liberalilor Klaus Iohannis. Vorbeşte liber! se transmite în fiecare zi de luni până joi, de la ora 21.00, în direct la TVR 1. Ca şi toate ediţiile de până acum, Vorbeşte liber! se poate urmări şi online, pe www.tvrplus.ro.

În partea a doua a emisiunii, celor doi li se va alătura şi jurnalistul Cristian Teodorescu.

Printre invitaţii lui Sorin Avram la Vorbeşte liber! de până acum s-au numărat: Călin Popescu-Tăriceanu, Sorin Oprescu, Mircea Dinescu, Mircea Geoană, Liviu Dragnea, Mircea Sandu, Elena Udrea, Constantin Niţă sau George Maior.

În cel mai nou talk-show al TVR 1, lideri politici şi lideri de opinie dezbat la rece faptele fierbinţi ale zilei. Moderată de jurnalistul Sorin Avram, emisiunea Vorbeşte liber! abordează problemele majore ale zilei, evenimentele-cheie ale momentului, care generează cele mai multe comentarii. Lideri de opinie, personalităţi publice de notorietate, subiecte fierbinţi se întâlnesc într-o dezbatere „plină de nerv, dar fără nervi şi care nu face jocurile nimănui” (Sorin Avram), de luni până joi, după Telejurnal, în direct la TVR 1.

Vorbeşte liber! este urmată, de la 22.00, de Biziday, cu Moise Guran, şi de late night show-ul Starea naţiei, cu Dragoş Pătraru, de la ora 23.00. Toate cele trei programe pot fi urmărite şi pe TVR+, pe tabletă sau mobil. Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

Bucuresti, 15.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *