free download 78 travel guides written by experts

La Top Chef, semifinalistii gatesc cu „mainile la ochi”

Ajunşi în semifinală, concurenţii de la „Top Chef” sunt provocaţi la cele mai grele încercări de către membrii juriului, Joseph Hadad, Nicolai Tand şi Tudor Constantinescu. Astfel că, luni, de la ora 20:30, la Antena 1, bucătarii vor trebui să reproducă un preparat gătit de Chef Joseph Hadad.

Dificultatea probei a apărut în momentul în care concurenţii au aflat că vor avea cinci minute timp la dispoziţie să stea într-o cameră obscură şi să ghicească ingredientele preparatului gătit de Joseph Hadad, gustându-l, mirosindu-l şi pipăindu-l.

Pentru unii concurenţi acest test a fost cu adevărat o provocare: „Astăzi nu m-am simţit ok. A fost dificil pentru că ştiam nu am ghicit tot ingredientele. Încercam să-mi aduc aminte, dar mi-era greu pentru că eram foarte agitată. Trebuia să mă adun”, povesteşte Alexandra Leon. Niciunul dintre concurenţi nu a fost relaxat la această probă: „Este pentru prima oară în acest concurs când sunt nesigur de mine, cu toate astea, proba este faină tare, mie-mi place. Îl urmăresc şi foarte mult pe Joseph Hadad pe site şi îi cunosc stilul. Sper să mă ajute asta”, adaugă Mihai Irimia.

Urmărind „Top Chef” în semifinala de luni, telespectatorii vor putea afla de la ora 20:30, la Antena 1, dacă bucătarii s-au apropiat de platingul lui Joseph Hadad, dar şi reacţia neaşteptată pe care membrii juriului au avut-o la degustarea unui preparat.

Bucuresti, 12.01.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *