Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

La The Champs poti invata magia ghetii tot anul

Cursuri de patinaj artistic pentru amatori

Din 30 mai, multipla campioana la patinaj, Andreea Ionescu, sustine cursuri de patinaj pentru amatori pe patinoarul The Champs din Liberty Center

Patinajul si mai ales patinajul artistic este, de foarte mult timp, o provocare pentru Romania. Sunt multi pasionati de patinaj care nu au reusit sa se bucure de acest sport elegant decat privindu-l la televizor si mergand de doua- trei ori pe an la patinoar, iarna pe lac sau la patinoarele oficiale deschise numai in sezonul rece.

Este foarte clar ca acest sport este slab reprezentat de sportivi de performanta, in Romania. In acest caz, nu ne mira ca nu exista cursuri de pregatire a copiilor, adolescentilor si adultilor amatori ai acestui sport.

In vremurile actuale exista atat de mult dorinta sa fim frumoase si frumosi, incat pe langa programul incarcat de la serviciu, incercam din rasputeri sa gasim un pic de timp sa ne intindem corpul, la propriu, prin cateva exercitii. Mergem la sala , in sezonul cald alergam prin parcuri, mergem cu rolele si bicicletele, dam cate-o tura la munte sau inotam.

A pomenit cineva ceva de patinaj? Vara? Pana anul acesta nu am auzit asa ceva.
Ei bine, pana acum, in Romania, nu. Nu a existat niciun patinoar permanent in Romania.

Acum insa, exista!
In Liberty Center – patinoarul permanent The Champs!

Revenind la oportunitatile de sport si agrement din orice anotimp, am decis sa aducem in atentia voastra si patinajul. Patinajul, in esenta, este o activitate foarte placuta, energizanta si solictanta in acelasi timp. Este forta si relaxare. Este sport si arta totodata. Este o sinergie inspre o dezvoltare armonioasa a corpului.

De la inceputul lunii Iunie 2009, patinoarul The Champs a pregatit o surpriza.
Impreuna cu Andreea Ionescu, multipla campioana nationala la patinaj artistic, organizeaza cursuri de patinaj artistic pentru amatori.  Aceste cursuri sunt o premiera la noi in tara. Cursurile se vor desfasura de doua ori pe saptamana si sunt create pentru oameni normali cu un program, poate la fel de normal, de munca.

Prin acest curs, Andreea Ionescu isi propune sa ii invete pe participanti sa mentina o statura frumoasa si eleganta, sa patineze lejer si corect atat cu fata cat si cu spatele, sa invete sa faca pasi de dans usori, individual dar si in pereche, cateva piruete si multe altele.

“As vrea sa aduc energic in atentia romanilor acest sport. El nu este doar un mijloc de recreere pe timpul iernii si in niciun caz nu se presteaza in aglomeratie, cum se intampla pe multe dintre patinoare din capitala, si acelea putine. Aceasta este o activitate sportiva care poate fi practicata la orice varsta si poate aduce un confort fizic si psihic oricarei persoane care o desfasoara. Nu tintesc catre performanta. Tintesc catre dans, buna dispozitie, eleganta, socializare, tonifiere a trupului si spiritului” – spunea Andreea intr-o discutie la o cafea.

Cu sprijinul The Champs acest curs este acum posibil, si ca un vis, incepe sa devina realitate, chiar vara aceasta, pe 30 mai.

Este o alternativa perfecta la orele de dans, fitness sau aerobic, sambata dimineata si marti seara, insa nu exclude combinarea mai multor activitati sportive. Ba din contra, chiar incurajeaza acest lucru!

Detalii organizatorice:

Instructor: Andreea Ionescu
Program: Sambata, orele 10:00-11:00
                Marti, seara, orele 20:00-21:00
Grupele de patinaj pentru amatori vor fi compuse din maxim 15 persoane.
Cursul vizeaza mai mult persoanele de sex feminin insa nu exclude si participarea celor de sex opus.
In pretul cursului sunt incluse si patine insa este recomandat pentru aceasta activitate ca participantii sa aiba patinele lor proprii.
Pretul cursului este de ~16 lei/curs
Se disponibile abonamente de 4 si 8 sedinte/ luna.

Pentru detalii si inscrieri adresati-va la: andreea.ionescu@thechamps.ro
Informatii: www.thechamps.ro sau 0723.244.548

Te asteptam la The Champs, pentru primul tau dans pe gheata!

Bucuresti, 26.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *