bucharest tech week 2021

La „Te pui cu blondele”, Ozana dezvaluie motivul traditional neasteptat

care sta in spatele broderiei de pe ia sa

Noul sezon al show-ului „Te pui cu blondele?”, ce va putea fi urmărit în fiecare miercuri de la ora 20:30, la Antena 1, va începe în această seară cu o ediţie în care cuvintele cheie vor fi: dezvăluiri neaşteptate, provocări inedite şi voie bună. Toate acestea vor fi asigurate de cei trei invitaţi ai serii, Andreea Bălan, Ozana Barabancea şi Cătălin Moroşanu.

Fiind o mare admiratoare a iilor, Ozana a dezvăluit la „Te pui cu blondele?” ce semnificaţie au motivele brodate pe ia pe care o purta: „Este o ie foarte veche din Argeş, iar romburile de pe ea reprezintă vaginul femeii. Femeile care brodau această formă geometrică pe straiele pe care le purtau, o făceau ca să implementeze mesaje subliminale bărbaţilor şi anume, ele voiau să genereze dorinţa bărbatului de a face dragoste cu cea care purta ia”, povesteşte Ozana Barabancea.

Cei aflaţi în platou, în primă fază, s-au amuzat de povestea Ozanei, dar realizatorul emisiunii, Dan Negru, a subliniat faptul că povestea pe care jurata emisiunii „Te cunosc de undeva!” a oferit-o, este o lecţie de cultură, ea precizând că fiecare broderie de pe iile originale tradiţionale româneşti au o anumită semnificaţie.

Telespectatorii care vor urmări emisiunea în această seară, de la ora 20:30, la Antena 1, vor putea afla şi experimentul pe care Ozana l-a făcut în platou, pentru a demonstra că sucurile acidulate nu sunt sănătoase.

Bucuresti, 15.01.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *