free download 78 travel guides written by experts

La „Te pui cu blondele?”, Maria Carneci, mesaj pentru Iulia Albu:

„De maine ma imbrac numai in peturi ca sa te fac zob!”

Ultimul sezon al celui mai longeviv quiz show, „Te pui cu blondele?”, a ajuns la final, miercuri, la ora 20:30, la Antena 1, fiind ultima ediţie din această serie de succes, în care cele mai râvnite vedete au venit în platoul emisiunii.

Îmbrăcate în mirese, blondele lui Negru nu au fost deloc blânde şi i-au provocat pe invitaţi, Connect-R, juratul „România Dansează”, Monica Anghel, jurată la „Te cunosc de undeva!” şi Maria Cârneci, să caracterizeze printr-un cuvânt unele dintre cele mai controversate vedete autohtone. Printre ele s-a numărat Bianca Drăguşanu despre care Maria Cârneci a afirmat că este „prea de tot”, Monica Anghel completând-o pe artistă pentru a fi în asentimentul ei, punctând faptul că Bianca Drăguşanu „este prea mult!”

O altă vedetă care a intrat în vizorul invitaţilor a fost Iulia Albu despre care Maria Cârneci a spus că ea nu ar îndrăzni să comenteze ţinutele ei, având în vedere faptul că hainele de scenă pe care le poartă, costumele populare, „bat” toate casele de modă prin valoarea şi frumuseţea lor. Nu mai este o noutate că Iulia Albu este una dintre cele mai controversate personaje din peisajul mass-media, motiv pentru care jurata de la „Next Star” a declarat: „De mâine mă îmbrac de sus până jos numai în peturi ca să te fac zob”, mărturiseşte Maria Cârneci.

Connect-R, prieten cu Alex Velea, unul dintre artiştii cu care Iulia Albu a avut un conflict, a avut şi el o declaraţie neaşteptată legată de fosta soţie a lui Mihai Albu. Despre ce este vorba vor putea afla telespectatorii numai urmărind „Te pui cu blondele?” miercuri, de la ora 20:30, la Antena 1.

Bucuresti, 10.03.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *