free download 78 travel guides written by experts

La „Te pui cu blondele?”, Horia Virlan dezvaluie ce i-ar gati Biancai Dragusanu

Cel mai longeviv quiz show din România se apropie se finalul acestui sezon după o lungă serie de emisiuni de colecţie în care cele mai râvnite vedete autohtone au venit în platoul lui Dan Negru pentru a se înfrunta cu blondele în testul culturii generale.

În ediţia de miercuri, de la ora 20:30, Fuego şi Horia Vîrlan, juratul de la Junior Chef, au acceptat provocarea de a răspunde întrebărilor lui Dan Negru. Ceea ce invitaţii nu au ştiut a fost faptul că în platou i-a aşteptat o armată de „drăcuşori” şi „îngeraşi” hotărâţi să-i asalteze cu cele mai inedite provocări. Astfel, una dintre blonde l-a determinat pe Horia să mărturisească ce le-ar găti unora dintre cele mai controversate vedete. Printre ele s-a numărat Bianca Drăguşanu, căreia, juratul de la Junior Chef i-ar pregăti un meniu de „dietă”: „Ştiu că Bianca ţine regim, aşa că, i-aş găti o ceafă de porc împănată cu costiţă, asezonată cu cartofi ţărăneşti şi salată de varză murată”, spune râzând Horia Vîrlan.

Pentru că Fuego n-a putut sta deoparte, el a mărturisit că i-ar cânta Biancăi o melodie pe care prietenul său, Grigore Vieru, i-a compus-o: „Clar de lună, clar de lună, două inimi împreună…”, mărturiseşte artistul. Întregul moment va putea fi urmărit la „Te pui cu blondele?” miercuri, de la ora 20:30, la Antena 1. Tot atunci, telespectatorii vor putea afla ce meniu, dar şi ce melodie i-ar dedica cei doi invitaţi Oanei Roman.

Bucuresti, 03.03.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *