free download 78 travel guides written by experts

La „Te pui cu blondele”, Catalin Morosanu le transmite un mesaj

extrem tinerilor care nu fac sport

Noul sezon „Te pui cu blondele?” începe cu o ediţie de colecţie ce va putea fi urmărită miercuri, de la ora 20:30, la Antena 1, ediţie în care invitaţii serii, Andreea Bălan, Ozana Barabancea şi Cătălin Moroşanu, vor răspunde la cele mai neaşteptate provocări venite din partea blondelor.

Luptătorul K1, Cătălin Moroşanu, a răspuns provocării unei concurente şi a transmis un mesaj tinerilor care petrec mult timp în faţa calculatoarelor, pe reţelele de socializare. Astfel, în momentul în care Cătălin a pus mâna pe laptopul pe care blonda i l-a înmânat l-a rupt în bucăţi: „Dane, în loc să iasă copiii afară ca să facă sport, să facă mişcare în aer liber, ei stau toată ziua în faţa calculatorului. Am vrut să dau un exemplu că internetul dăunează”, declară Cătălin Moroşanu.

Întregul moment va putea fi urmărit la „Te pui cu blondele?” miercuri, de la ora 20:30, la Antena 1. Tot atunci, telespectatorii vor putea afla motivul pentru care Cătălin Moroşanu s-a luat la bătaie cu bodyguarzii lui Radu Mazăre.

Bucuresti, 14.01.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *