free download 78 travel guides written by experts

La „Te cunosc de undeva!” succesul se transmite prin parfum

Sâmbãta aceasta, Justin Bieber şi-a anulat întâlnirea cu Selena Gomez pentru a urca pe scena „Te cunosc de undeva!”. Aşa cum face în toate concertele sale, a fãcut show şi pe scena transforming show-ului, astfel cã la finalul interpretãrii, Claudia- cãci despre ea este vorba, a fost întâmpinatã cu ropote de aplauze şi multe cuvinte de laudã. Pentru a fi cât mai masculinã a împrumutat parfumul lui Jorge şi i-a purtat noroc – a fost desemnatã câştigãtoarea celei de-a şaptea galã „Te cunosc de undeva!”. Şi de aceastã datã, emisiunea s-a impus ca lider de audienţã atât la nivelul targetului all urban, cât şi pe segmentul 15-54 urban şi 18+ urban.

Cu siguranţă, nu numai interpretarea Claudiei, dar şi a celorlalţi concurenţi, i-a impresionat pe cei de acasă, emisiunea impunându-se ca lider de audienţã atât la nivelul targetului all urban, cât şi pe segmental 15-54 urban şi 18+ urban. Astfel, la nivelul targetului all urban, “Te cunosc de undeva!” a înregistrat un rating mediu de 7.2 procente şi o cotã de piaţã de 15.7%, lãsând pe locul doi programul oferit de principalul competitor, Pro TV, care a înregistrat un rating mediu de 5.3 procente şi o cotã de piaţã de 11.5%. În minutul de aur, la 20:48, peste 1.000.000 de telespectatori din mediul urban urmãreau prestaţia lui CRBL pe scena “Te cunosc de undeva!”

Săptămâna viitoare, telespectatorii se vor bucura de noi transformări incredibile la „Te cunosc de undeva!”, pe scena showului urcând Dean Martin – Adrian Enache, Adele – Lora, Juanes – Marian, Mary Joe – Lavinia, Corina – Maria Buzã, Marcel Pavel – Jorge, Irina Loghin – CRBL şi Ricky Martin – Claudia.

Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe target-urile 15-54 U, All Urban si 18+Urban
Perioada 27 octombrie 2012


Bucuresti, 28.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *