free download 78 travel guides written by experts

La “Te cunosc de undeva!”, Pepe, pe tocuri de 12 cm, un cuib de pasarele pe cap si o gaina in brate

PepePepe, juratul care punctează în acest sezon, la “Te cunosc de undeva!”, cât de bine își asumă fiecare concurent personalitatea atribuită la ruletă, se transformă, la rându-i, într-un personaj, la fiecare ediție a show-ului urmând ca, la momentul jurizării propriu zise, să redevină Pepe. Sâmbătă, 1 martie, de la ora 20.30, el va fi Iulia Albu. Pe tocuri de 12 cm, cu un cuib de păsărele pe cap, două codițe împletite așezate pe față și cu Lulu, o găină neagră în brațe, așa va lua loc Pepe la masa juriului, în ovațiile publicului.

Până să ajungă în platou, Pepe s-a amuzat teribil, admirându-se în uriașa oglindă din culise, din camera transformărilor. “Sunt păsărelele mele”, se distra el, arătând spre micile zburătoare care-i împodobeau capul. L-am întrebat cum reușește să meargă perfect pe tocurile de 12 cm, performanță la care nu reușesc să ajungă multe reprezentante ale sexului frumos. “Am experiență. Pentru că pe catwalk trebuie să fii pregătit pentru orice”, a răspuns juratul, zâmbind. Intrase deja în pielea personajului. La machiaj, talentatele make-up artiste conduse de Gabriela Crețan, încep să-i lipească penele peste barbă: “Mamă, în ce hal sunt”, apucă el să mai zică, amuzat, înainte să se îndrepte spre scenă.

În acest sezon, la Te cunosc de undeva!, juratul Pepe punctează modul în care concurenții își asumă personajul care le revine la ruletă, cu tot ce implică acesta: infățișare, atitudine, replici. Pentru a da un exemplu în acest sens, Pepe se transformă, la rându-i, într-un personaj celebru, la fiecare ediție a show-ului. În partea a doua a emisiunii, la momentul jurizării efective, el redevine Pepe, pentru a nota concurenții.

Ce remarci savuroase va face Pepe, în calitate de Iulia Albu, referitoare la vestimentația concurenților de la Te cunosc de undeva!, vedeți sâmbătă, 1 martie, de la ora 20.30, numai la Antena 1.

Bucuresti, 25.02.2014

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *