free download 78 travel guides written by experts

La “Te cunosc de undeva!”, Andreea Banica se transforma in Horia Brenciu si o saruta

pe gura pe Alina Puscas

Andreea Banica face show pe scena la "Te cunosc de undeva!", sambata, 12 aprilie, cand se transforma in Horia Brenciu si interpreteaza hitul acestuia, "Hello". Desi Horia nu i-a vandut nici un pont Andreei in ceea ce priveste gesturile, ticurile verbale sau alte mici trucuri originale pe care le foloseste pe scena, aceasta l-a imitat aproape perfect.

S-a miscat ca el, a folosit replicile lui, a vorbit mult, a facut ordine la masa juriului, s-a urcat pe masa juriului, a impartit invitatii la urmatorul concert, a chemat fotograful pe scena ca sa o pozeze cu ceilalti jurati, l-a dat pe Horia la o parte de la masa juriului ca sa se aseze ea si, intr-un final, a sarutat-o pe gura pe Alina Puscas, surprinzandu-i pe toti, mai putin pe… Alina Puscas. "Ma asteptam la reactia asta din partea Andreei. Era pentru show", ne-a spus, ulterior, prezentatoarea emisiunii. "Intr-un fel, i-am si servit-o. Dupa ce a facut o pirueta, i-am spus: asta-i tot? Atunci m-a lasat brusc pe spate si m-a sarutat", povesteste Alina, amuzata. "Andreea, ce a scos Brenciu din tine, nici barbata-tu n-a fost in stare!", a fost concluzia rostita de la masa juriului.

De altfel, personajul Brenciu n-a fost unul comod pentru Andreea, fapt confirmat de sotul ei. "Personajul Horia Brenciu a "terorizat-o" pe Andreea. Si-a dorit foarte mult sa iasa bine", ne-a spus smanagerul Lucian Mitrea, sotul Andreei.

Cum apreciaza Horia Brenciu felul in care il imita Andreea Banica, vedeti sambata, 12 aprilie, de la ora 20.30, numai la "Te cunosc de undeva!"

Bucuresti, 09.04.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *