metalshow

La Sun Plaza, dorintele implinesc dorinte

Joi, 13 noiembrie 2014, începând cu ora 19:00, Sun Plaza Shopping Center deschide sezonul sărbătorilor de iarnă cu un eveniment de excepţie, în cadrul căruia Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, va aprinde instalaţia luminoasă de interior cu cele mai multe beculeţe din lume. Maestru de ceremonii va fi Cabral, iar trupa 3 Sud Est promite un concert de plin de emoţii.

Evenimentul de anul acesta aduce ceva în plus şi marchează un moment special pentru copiii de la Asociaţia Help Autism. Prin intermediul aplicaţiei de pe pagina de Facebook Sun Plaza, „Dorinţele împlinesc dorinţe”, centrul comercial va împlini dorinţele a trei dintre vizitatorii săi în ziua de 13 noiembrie şi, în acelaşi timp, dorinţele a 170 de copii cu tulburări din spectrul autist. Astfel, Sun Plaza îşi continuă programul de CSR într-un mod creativ şi inedit, oferind ocazia fanilor să contribuie la bucuria unor copii deosebiţi, prin intermediul reţelei sale sociale.

În aplicaţia „Dorinţele împlinesc dorinţe” (https://apps.facebook.com/sunplaza-dorinte/), utilizatorii pot selecta cel mult două dorinţe dintre cele trei disponibile: să aprindă luminiţele alături de Cabral, să cânte un refren alături de 3 Sud Est sau să ia o cină romantică la restaurantul Osteria di David din incinta Sun Plaza, etajul 1. Când aplicaţia va atinge pragul de 1000 de dorinţe, Sun Plaza va oferi o zi de vis copiilor de la Help Autism, sprijindu-i astfel în procesul de recuperare. Aplicaţia este deschisă până miercuri, 12 noiembrie 2014, ora 12:00, iar câştigătorii vor fi aleşi prin tragere la sorţi, în aceeaşi zi.

În luna decembrie, cei aproximativ 170 de copii din cadrul Asociaţiei Help Autism vor veni la Sun Plaza şi vor primi cadouri din partea lui Moş Crăciun. De asemenea, cu ajutorul Sun Plaza, copiii vor putea beneficia de terapie comportamentală ABA, având astfel o şansă la o viaţă normală.

Această acţiune face parte dintr-o colaborare de lungă durată cu Asociaţia Help Autism, Sun Plaza susţinând numeroase ediţii a competiţiei sportive Rocket Bike Fest, organizată de Help Autism împreună cu Bike Expert. Anul 2014 a fost unul al implicărilor centrului comercial în numeroase acţiuni caritabile, venind astfel în sprijinul a sute de copiii. În luna aprilie, Sun Plaza a susţinut copiii supradotaţi de la Centrul Gifted Education, în luna septembrie, odată cu deschiderea anului şcolar, a susţinut elevi de la Asociaţia “Şansa Ta” oferindu-le rechizite, iar în luna octombrie, a donat Asociaţiei “Ana şi Copiii” obiecte din Universul Barbie (mobilier, accesorii şi jucării).

În concluzie, utilizatorii de Facebook sunt invitaţi să-şi înscrie dorinţa, contribuind astfel la îndeplinirea promisiunii Sun Plaza faţă de cei mici, iar joi seara, de la ora 19:00, sunt aşteptaţi să aprindă Magia Iernii alături de trupa 3 Sud Est.

Vizitatorii din sectoarele 3 şi 4 din capitală au un avantaj în plus, timpul pentru a ajunge la Sun Plaza fiind micşorat considerabil, odată cu deschiderea celui de-al doilea pod al pasajului „Mihai Bravu”.

Mai multe detalii pe www.sun-plaza.ro şi www.facebook.com/Sun.Plaza.Shopping.Center.

Bucuresti, 10.11.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *