Shadow

La startul sezonului vacanțelor, Allianz-Țiriac lansează o asigurare de călătorie în străinătate, cu emitere complet automatizată și simplificată

  • Structura clară pe pachete de asigurare și acoperirile extinse la prețuri competitive sunt principalele noutăți ale asigurării My Travel de la Allianz-Țiriac.
  • Produsul se adresează persoanelor fizice care călătoresc individual sau în grup în străinătate, dar și companiilor, o premieră la nivelul Allianz-Țiriac.

Allianz-Țiriac anunță lansarea asigurării de călătorie My Travel – o soluție simplificată din perspectiva experienței clienților și cu acoperiri extinse și flexibile, care permite o protecție sporită în perioada vacanțelor sau în timpul deplasărilor în străinătate în scop educațional sau lucrativ.

Inovatoare la nivel local, prin structura clară a pachetelor și mix-ului de acoperiri, My Travel se adresează persoanelor care călătoresc individual, în familie sau în grup, dar și companiilor, care pot achiziționa produsul pentru angajați sau colaboratori, o premieră la nivelul Allianz-Țiriac.

“Suntem încântați să anunțăm versiunea îmbunătățită a asigurării noastre de călătorie în străinătate chiar la startul sezonului estival. Vara este momentul în care oamenii își planifică cele mai frumoase aventuri și călătorii, iar dorința noastră este să le oferim protecția necesară pentru a le transforma în experiențe de neuitat. Cu această nouă asigurare, ne propunem să aducem clienților noștri liniște și siguranță în călătorii, indiferent de anotimp sau scop, astfel încât să se poată bucura pe deplin de fiecare moment”, a declarat Marilena Bârliga, director market management și comunicare, Allianz-Țiriac.

Marilena Bârliga, Director Market Management și Comunicare în cadrul Allianz-Țiriac
Marilena Bârliga, Director Market Management și Comunicare în cadrul Allianz-Țiriac

Asigurarea poate fi încheiată pentru o călătorie în străinătate de minimum 2 zile şi maximum 365 de zile, pentru o persoană sau pentru grupuri, de până la 10 persoane, care călătoresc împreună, fără nicio restricție de vârstă.

Principalele caracteristici ale asigurării My Travel includ:

Structură transparentă, pe pachete de acoperiri

Asigurarea de călătorie My Travel este structurată sub forma a trei pachete cu acoperiri progresive – Confort, Extra și Max. Din perpectiva sumelor asigurate, adică a despăgubirilor maxime ce pot fi primite în cazul urgențelor, intervențiilor medicale, spitalizării etc., My Travel oferă două opțiuni – acoperire financiară în limita a 30.000 euro, respectiv 50.000 de euro.

Acoperiri extinse

Pe lângă acoperirile standard ale unei asigurări de călătorie în străinătate, produsul My Travel include în toate variantele servicii de asistență în cazul producerii unui accident. Sunt preluate astfel cheltuieli generate de transportul medical de urgență, inclusiv aeroambulanță, dar și cheltuieli pentru refacerea documentelor pierdute.

De asemenea, Allianz-Țiriac preia, în cazul accidentelor, și costuri precum înlocuirea sau repararea dispozitivelor medicale precum scaun cu rotile, proteze etc. sau costuri generate de vizita unei rude din țara, în cazul spitalizării.

În funcție de pachetul ales, My Travel oferă protecție pentru bagaje, acoperire de accidente persoane și acoperire de răspundere civilă față de terți.

Achiziție simplificată online

Clienții pot achiziționa rapid și simplu pachetul de asigurare de călătorie în străinătate dorit direct de pe www.allianztiriac.ro. De asemenea, clienții pot opta pentru achiziționarea produselor de asigurare de călătorie în străinătate din portofoliul companiei – Voiaj și Multitravel – iar pentru aceasta se vor adresa partenerilor de distribuție Allianz-Țiriac – agenți, consultanți și brokeri.

Mai multe detalii despre asigurarea My Travel aici: https://www.allianztiriac.ro/ro_RO/persoane-fizice/asigurari-persoane-fizice-calatorie/Asigurarea-de-calatorie-my-travel.html.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *