PR Summit 2021

La Salonul Auto de la Geneva, Skoda Auto va prezenta noul model Yeti

Cu ocazia ediţiei din acest an a Salonului Internaţional de Automobile de la Geneva, Škoda Auto va prezenta modelul Yeti. Acesta are la baza conceptul cu aceeaşi denumire prezentat anterior. Modelul, care se remarcă prin stil, este destinat atât traficului urban, cât şi deplasărilor în afara localităţii şi va dispune de cele mai moderne realizări tehnologice, garantând nu doar un confort remarcabil şi o manevrabilitate deosebită pe şosea, ci şi performanţe ieşite din comun pe teren accidentat. Acest SUV veritabil îmbină soluţiile practice cu cele inteligente, rezultând un model compact, robust şi sigur în acelaşi timp.

În premieră mondială va fi prezentat la Geneva şi modelul Octavia GreenLine, un nou membru al familiei de modele ecologice. Acest autoturism ecologic se remarcă printr-un consum de 4,4 litri la 100 de kilometri şi emisii de CO2 de 116 g/km, fiind garantată în acelaşi timp şi o manevrabilitate deosebită. Motorizarea modelului Octavia GreenLine se înscrie în tendinţele actuale  – downsizing şi tehnologie Common-Rail. Motorul complet nou de 1,6 TDI CR cu o putere de 77 kW oferă conducătorului auto un cuplu motor maxim de 250 Nm la 1900/min, iar în versiunea standard de echipare beneficiază de un filtru de particule diesel (DPF).

La Geneva va fi prezentată o continuare a gamei Scout – este vorba despre modelul Fabia Scout. Vizitatorii vor putea admira şi modelul de competiţie S2000, care a participat cu succes la raliul de la Monte Carlo şi care reprezintă punctul de plecare pentru o nouă eră a implicării mărcii Škoda în motorsport.

Un alt aspect interesant va fi prezentarea aşa-numitelor concepte EMO, prototipurile Škoda, care accentuează latura emoţională a autovehiculelor şi a mărcii. Conceptele prezintă tendinţa actuală a companiei în ceea ce priveşte designul care, pe lângă aspectul funcţional, subliniază bucuria de viaţă, precum şi stilul caracteristic propuse de designerii de la Škoda.

Modelele Škoda Auto vor putea fi admirate la Salonul de la Geneva în pavilionul 2, standul 2160.
Conferinţa de presă susţinută de Škoda Auto va fi organizată pe data de 03.03.2009 la ora 8:45, la standul Škoda Auto.

Bucuresti, 19.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *