metalshow

La Romstal vanzarile online inregistreaza cresteri considerabile

Crestere de 40% de la luna la luna a vanzarilor prin RomstalShop pentru Romstal.

Romstal pune la dispozitia clientilor sai cele mai rapide si facile metode de acces la produse si informatii avizate, astfel incat nevoile lor sa fie indeplinite in cel mai scurt timp.
 

RomstalShop este un magazin virtual cu 20.000 produse. Portalul este user-friendly si ofera informatii complete (inclusiv schite tehnice) despre produse. Preturile sunt actualizate zilnic, in functie de campaniile si promotiile in vigoare. Plata se poate face cu cardul  sau prin ordin de plata. Se asigura tranport gratuit pentru produsele comandate oriunde in tara. Timpul de livrare este de maxim o saptamana in orice punct al tarii. Se asigura consultanta tehnica inainte de achizitionarea produselor.

 

RomstalShop ofera posibilitatea adresarii de intrebari de specializate cu privire le produse. Expertii Romstal rapsund la toate solicitarile venite pe web, de la potentialii clienti. Firma are stocuri proprii pentru marea majoritate a produselor ceea ce diminueaza timpul de livrare. Romstal are propria flota de transport si nu apeleaza le servicii de curierat. Astfel produsele ajung in siguranta si nedeteriorate la destinatie.

Traficul atat pe RomstalShop cat si pe website-ul Romstal a evoluat de la luna la luna. Astfel, de la inceputul anului pana in prezent au fost inregistrate 7 186 272 pagini vizualizate, dintre care 6,192,983 romstalshop  si 993,289 romstal website. In media pot fi raportate 718628 pagini vizualizate pe luna. Vizitele de la inceputul anului pana in prezent au ajuns la numarul de 945 780, dintre care 557,858 vizite romstalshop si 387,922 vizite romstal.  In medie sunt 94,578 vizite pe luna.

Cresterea traficului s-a simtit cu precadere din lunile de vara, ajungand la cel mai bun trafic in luna octombrie, 109 667  vizite pe site si 73 641 vizitatori unici.

Cele mai solicitate si implicit cele mai vandute produse prin RomstalShop au fost radiatoarele, cazi de baie, cazane si arzatoare, robineti, racorduri si accesorii obiecte sanitare.

Bucuresti, 18.11.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *