free download 78 travel guides written by experts

La ROMEXPO, utilaje care intrec imaginatia

Între 09 şi 13 aprilie,

Cele mai importante firme din domeniul utilajelor de construcţii participă, în perioada 09-13 aprilie, la CONSTRUCT EXPO UTILAJE. Aflată la cea de-a doua ediţie, Expoziţia internaţională pentru utilaje de construcţii a cunoscut o evoluţie substanţială faţă de prima ediţie, din 2007, numărul firmelor participante crescând cu 25%, iar suprafaţa expoziţională cu circa 15%. Interesul crescând al expozanţilor denotă faptul că piaţa românească de construcţii cunoaşte o mobilitate şi o dezvoltare fără precedent. Cifre şi tematică

La CONSTRUCT EXPO UTILAJE participă peste 300 de expozanţi.
Sunt reprezentate 17 ţări: Austria, Belgia, Bulgaria, Danemarca, Elveţia, Franţa, Germania, Grecia, Italia, Olanda, Polonia, România, Portugalia, Republica Cehă, Spania, Turcia, Ungaria.
Suprafaţa ocupată este de 45.000 de metri pătraţi, din care 40.000 de metri pătraţi în exterior şi 5.000 de metri pătraţi în interior.
Manifestarea expoziţională este amplasată în Pavilioanele 1, 23-25, 30 şi pe toate Platformele exterioare.
Tematica expoziţiei are următoarea structură:
1. UTILAJE INDUSTRIE, PRODUCŢIE, CONSTRUCŢII
2. UTILAJE MOBILE ŞI VEHICULE CONSTRUCŢII
3. UNELTE DE MÂNĂ
4. CONSUMABILE PENTRU UTILAJE, ECHIPAMENTE
5. UTILAJE SPECIFICE ŞANTIERELOR
6. PRODUCŢIA DE MATERIALE PENTRU CONSTRUCŢII
7. COMPONENTE ŞI SERVICII DE APROVIZIONARE
8. ASOCIAŢII PROFESIONALE
9. CERCETARE ŞI PROIECTARE
10. CONSULTANŢĂ, FINANŢARE, COOPERARE INTERNAŢIONALĂ
11. LITERATURĂ PROFESIONALĂ ŞI TEHNICĂ, PUBLICAŢII, SCHIMB DE INFORMAŢII

Creştere explozivă a sectorului construcţiilor din România
„Din anul 2007, pentru a asigura o mai bună punere în valoare a celor trei mari componente ale manifestării CONSTRUCT EXPO – cea antreprenorială, cea ambientală şi cea de utilaje, pentru a crea condiţii optime de stabilire a contactelor de afaceri între expozanţi şi publicul specialist, precum şi pentru a concorda tendinţa de extindere a suprafeţei expoziţionale solicitate cu cea disponibilă a Complexului Expoziţional, ROMEXPO a luat decizia organizării a trei expoziţii specializate în domeniul construcţiilor: CONSTRUCT EXPO ANTREPRENOR, CONSTRUCT EXPO AMBIENT si CONSTRUCT EXPO UTILAJE. Cele trei manifestări expoziţionale au totalizat în 2007 o suprafaţă cu 18% superioară anului 2006, precum şi un număr de expozanţi cu 9,1% mai mare, probând astfel corectitudinea deciziei de a accentua specializarea în cadrul acestei tematici, strâns legată de creşterea explozivă a sectorului construcţiilor în România. Succesul înregistrat la prima ediţie de către CONSTRUCT EXPO UTILAJE (peste 200 de firme expozante, grad sporit de internaţionalizare conferit de numărul de companii din cele 13 ţări reprezentate), a constituit un răspuns şi o contribuţie la dezvoltarea acestui sector, dată fiind cererea tot mai mare de maşini, utilaje de construcţii şi scule performante, de ultimă generaţie. Oportunitatea organizării CONSTRUCT EXPO UTILAJE este motivată şi prin aceea că, în momentul actual, România este una dintre cele mai atractive pieţe din Uniunea Europeană, în ceea ce priveşte sectorul construcţiilor edilitare.“, a declarat Mariana Dicianu, Director Organizare Târguri şi Expoziţii ROMEXPO SA.

BMP
Dintre serviciile specializate oferite de ROMEXPO participanţilor la manifestarea expoziţională, amintim BURSA DE CONTACTE/ BUSINESS MATCHING POINT, serviciu de facilitare întâlniri de afaceri între expozanţi şi vizitatorii specialişti direct interesaţi de produsele şi serviciile oferite. Serviciul se adresează tuturor firmelor indiferent de dimensiunea sau de domeniul de activitate.
Pentru sprijinirea şi dezvoltarea acestei activităţi am lansat www.bizmatchingpoint.ro, site dedicat, în special, serviciului Bursa de Contacte/ Business Matching Point. Site-ul cuprinde prezentarea tututor serviciilor cu valoare adăugată oferite clienţilor ROMEXPO; conţine de asemenea şi posibilitatea prezentării online încă înainte de începerea târgului a produselor care vor fi expuse prin înregistrarea în cadrul aplicaţiei creată cu scopul susţinerii activităţii de matchmaking şi pentru a răspunde solicitărilor tot mai ridicate şi a eficientiza programele de întâlniri prestabilite între expozanţi şi vizitatori. Echipa Business Matching Point vă stă la dispoziţie în timpul manifestării expoziţionale în cadrul standului BURSA DE CONTACTE din Pavilionul 1.

Informaţii utile
Programul de vizitare al expoziţiei este: în perioada 09-12 aprilie, între orele 10,00 şi 18,00, iar în ultima zi, 13 aprilie, între orele 10,00 şi 16,00. Biletul de intrare valabil o zi costă 6 lei. Mai multe informaţii pot fi găsite pe site-ul www.constructexpo-utilaje.ro. Concomitent cu CONSTRUCT EXPO UTILAJE, ROMEXPO va mai organiza şi DENTA – Expoziţia internaţională pentru echipamente, instrumentar, accesorii, materiale şi produse chimico-farmaceutice pentru medicina dentară şi produse de igienă orală, ediţia a XIX-a.

Acces
Din cauza unor lucrări de construcţie care nu aparţin ROMEXPO, accesul în incinta Complexului Expoziţional se va face, după cum urmează:
1. Accesul Pietonal Vizitatori
– Poarta A – Piaţa Presei Libere (dinspre World Trade Center)
– Poarta B – Bdul. Expoziţiei (vis-a-vis de Universitatea Româno- Americană)
– Poarta C – Bdul. Expoziţiei
2. Acces Auto Vizitatori
– Poarta B – Bdul. Expoziţiei (vis-a-vis de Universitatea Româno- Americană)
Ne cerem scuze pentru inconvenientele cauzate şi regretăm crearea acestei situaţii.

Bucuresti, 09.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *