free download 78 travel guides written by experts

La Romexpo se desfasoara Concursul National al Montatorilor de Pardoseli

Editia 2011

Evenimentul organizat de AMPR (Asociația Montatorilor de Pardoseli din România) cu sprijinul Asociației Europene EUFA P+F (Asociația Europeană pentru Promovarea Pregătirii Profesionale a Montatorilor de Parchet și Pardoseli) se desfăşoară în perioada 31 august – 4 septembrie, în pavilionul C3 al complexului exponențial Romexpo, București, în cadrul Târgului Internațional de Mobilă și Produse din Lemn, BIFE.

Competiţia, care adună profesioniştii din domeniu, cuprinde şi anul acesta două probe: pardoseli elastice, pe parcursul căreia se vor executa patru montaje de pardoseli din linoleum, mochetă țesută și compactă, PVC antiderapant, precum și montarea unei învelitori PVC pentru pereți și a diferitelor profile de trecere şi protecție. Proba pardoselilor din lemn va consta în prezentarea unui montaj de parchet și a finisajelor corespunzatoare.

La concurs participă zece echipe a câte trei montatori pentru pardoseli elastice și zece echipe formate dintr-un montator pentru parchet, fiecare fiind însoțită de către un antrenor. În data de 3 septembrie, va avea loc festivitatea de premiere, urmând ca echipa câștigătoare, la categoria pardoseli elastice, să reprezinte România la Concursul European al Montatorilor de Pardoseli, planificat în martie 2012, la București.

Juriul competiției beneficiază de prezența domnului Heinz Brehm, Președinte EUFA P+F, a domnului Sebastian Gitterle, Vicepreședinte EUFA P+F, și a câte patru arbitrii aleși dintre absolvenții Cursului de Arbitraj organizat în Neustadt am Aisch, Germania.

Paralel, în același spațiu, este deschisă expoziția lucrărilor premiate la Concursul de Creație și Design Pardoseli, dar și expoziția sponsorilor evenimentului, cu scopul de a oferi vizitatorilor posibilitatea de a afla noutățile din acest domeniu.

Parteneri: Romexpo SA, EUFA P-F, Universitatea de Arhitectura si Urbanism "Ion Mincu".

Sponsori: Alveco Montaj, Bauwerk AG, Bona, Casa Bambus, Confas, Deko Professional, Glamour Floors, Florims Impex – Parchetstore , Forbo Erfurt, Loba Wakol, Mapei Romania, Murexin AG, Tyco Thermal Controls Romania, Romskan.

Parteneri Media: BICAU, Portalconstruct, Pardoseli Magazin.

Asociaţia Montatorilor de Pardoseli din România

Cu sprijinul
Romexpo SA

Și al

Asociaţiei europene EUFA P+F (Asociaţia Europeană pentru Promovarea Pregătirii Profesionale a Montatorilor de Parchet şi a Montatorilor de Pardoseli)

Bucuresti, 01.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *