PR Summit 2021

La Romantica, Raluca Turcan va comenta alaturi de fiul ei ultimele lovituri

din lumea politica

Duminica, 29 iunie, la Romantica, Hanah, o pustoaica de doi ani va fi jurnalist de…politic in emisiunea “Superbebe TV”. si tot atunci, Tana Pazara va avea un invitat special, o blonda "politicoasa", foarte cunoscuta in lumea celor mari si puternici: Raluca Turcan! Raluca si fiul ei, Eric vor comenta ultimele lovituri din politica, rezultatele alegerilor locale si despre cine, ce si cum se mai face…politica! Ce vor superbebelusii de la politicienii nostri? Ei cu cine voteaza? Telespectatorii vor afla raspunsurile doar la “Superbebe Tv”. Tana Pazara va vorbi si despre cele mai frumoase prietenii dintre copii si partenerii lor de joaca favoriti, cainii Despre Zana Maseluta, peria magica si cele doua minute care fac minuni (igiena dentara la copii) se va detalia tot la “Superbebe TV”. Iar mamicile vor fi invatate cum sa o  gaseaca pe Mary Poppins (despre babysitting).

Despre copii pentru toti parintii – astfel se rezuma cea mai noua emisiune din grila Romantica. “Superbebe TV” este un magazin TV despre  ipostaza deosebita si magica a vietii – aceea de a fi parinte. Telespectatorii Romantica vor putea urmari, duminica de duminica, o emisiune cu o gazda-mamica inventiva, curioasa si “de incredere”- care “vinde” cele mai noi trucuri, descoperiri, noutati despre si pentru cei mici, parinti si bunici. “Superbebe TV” este un program in care un superbebe
(in fiecare editie altul ) apare intr-o ipostaza inedita, aceea de interviator al unei vedete-mamica sau viitoare mamica. Preconceptia, nasterea, cresterea si ingrijirea celor mici sunt doar cateva teme care vor fi abordate in noua emisiune Romantica.

Bucuresti, 26.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *